БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

5 грешки, които съсипват обещаваща връзка

Никой не може да каже дали от първата среща между мъж и жена ще се получи някаква химия, която ще сложи началото на щастлива и дълга връзка

връзка
Прекалено лесно е да се съсипе една връзка още в самото ѝ начало

От друга страна, не е трудно да се предположи с какво жените отблъскват мъжете много преди да затвърдят взаимоотношенията си по един интимен и приятен начин.

Как една жена е в състояние да разруши нова връзка още в самото начало? Ето какво обясняват мъжете!

Нека да започнем с един пример. Мъж и жена се запознават онлайн и първата среща за кафе вече е минала. Той е привлекателен и изглежда забавен. Излезли са отново. И така – няколко пъти. Привличането е взаимно, но в един момент мъжът просто изчезва. Защо се случва това?

Нека разгледаме с примери и обяснения как се държи и какво прави жената, която по един или друг начин убива още в зародиш поредната обещаваща връзка.

1. Тя се държи като крайно нуждаеща се

Мъжът, да го наречем Иван, е срещнал жена, с която са били на кафе. Няколко дни по-късно са вечеряли заедно. След това тя започва да му пише и да му се обажда по няколко пъти на ден. Ако Иван не отговори в рамките на един час, тя изпраща съобщение или се обажда отново, като го пита дали му се сърди или нещо не е наред. Няколко дни след това Иван спира да й звъни или да й изпраща съобщения.

„Не мога да си представя да имам връзка с нея. Тя започна да става досадна още след третата среща“, обяснява решението си той.

Урок: Изпращането на текстови съобщения или обаждането веднъж е хубав жест. Сега седнете и изчакайте той да отговори. Ако не го направи, това ще ви каже всичко, което трябва да знаете за нивото му на интерес към вас. Ако продължите да се обаждате и да му пишете, въпреки че липсва отговор от негова страна, просто ще станете Досадна Жена. И това със сигурност няма да го накара да пожелае още една среща с вас.

2. Тя проявява твърде голям интерес

 

Мъж излиза с жена, която не иска да го остави сам за повече от няколко часа на ден. Тя се появява на работата му с бисквитки, предлага му да ходят на излет, когато той не се чувства добре, и дори отива в дома му без предупреждение, за да му помогне да почисти.

„Беше наистина мила, но беше прекалено. Ако ми беше приятелка, щеше да е страхотно, но все още не беше. Бяхме излизали едва пет пъти, и в един момент започнах да се страхувам от телефонните й обаждания. Това обикновено не е добър знак, затова трябваше да я отрежа. Ако беше отстъпила и се държеше по-нормално и дори леко дистанцирано, може би щяхме да изградим нещо страхотно.“

Урок: Не е лошо да демонстрирате интерес към новия мъж, но се уверете, че той откликва на желанието ви да го опознаете. Бисквитките на работа са сериозно бъдещо поведение на преследвач. Мъжът обича преследването, но само ако той го прави. Ако не му дадете повод да се държи като ловец, това определено ще го отегчи.

3. Тя говори твърде много за други мъже

Жена споделя на своя нов приятел, че много мъже искат да излизат с нея, включително адвокати, лекари и политик на високо ниво. Мъжът, който е най-обикновен програмист или работник, се дистанцира от нея. Интересното е, че въпреки това тя започва да го преследва, но след като си е представил тази жена с други мъже, интересът му просто се изпарил. Тя явно беше решила да организира състезание, но мъжът не проявил интерес, даже напротив.

Друга жена не спряла да говори за бившия си още на първата среща. Не задала нито един въпрос, с цел да опознае новия си събеседник. Споделянето е приятно само когато е дозирано, обяснил оттеглянето си мъжът.

Урок: По-малко е най-добре, когато става дума за разговори за други мъже. И никога не говорете за мъжете, които харесвате или с които сте излизали, с мъж, с когото в момента се срещате – освен ако не искате да се отървете от него завинаги.

4. Тя скочи в леглото ми твърде бързо

Мъж споделя, че изненадващ брой жени са готови да скочат в леглото с него още на първата или втората среща. Той обаче е изненадан. „Толкова е елементарно!“, казва Иван. „Ако искам секс, каня момиче на бутилка вино и малко гушкане. Ако тя каже „да“, знам, че е лесна. Чаша вино или две, и почти без изключение правим секс. Но, едва ли ще я видя пак. Или ако все пак се случи, то ще е за да правим секс. Ако тя прави това с мен, значи го прави и с други мъже. Не, благодаря!”, добавя той.

Друг мъж разказва за жена, с която е започнал да излиза. Правили са секс на третата среща, и почти веднага след това тя е поискала статут на приятелка. Единственото, което си помислил било, че тя явно е отчаяна. В рамките на една седмица приключил с нея. „Отчаянието е жалко, а аз не излизам с жалки жени“, заключи той.

Урок: Сексът не винаги означава връзка. Ако правите секс с мъж, с когото сте се запознали твърде скоро, в съзнанието му вие правите същото и с други мъже. Ако не ви е грижа, продължете. Но ако го направите, сексът след няколко срещи е наистина лоша идея.

5. Тя търси богат мъж

Иван е умен, заможен и красив мъж. Може да разкаже цял куп истории за това колко агресивни са станали някои жени, когато разберат че има пари. Една жена му казала, че не разполага със средства и има деца, които трябва да отглежда. Ако той се ожени за нея, тя ще е ОК с това връзката им да остане отворена и ще го направи много щастлив. Но, повечето от жените, с които се срещал, били доволни дори и само ако им плати сметката, след което започвали да искат подаръци или пътувания от него. Иван често се чувствал като ходещ банкомат. И все пак, той си има приятелка вече. Какво я отличава от многото други? „Тя ми е партньорка. От самото начало предложи да плати за някои от нещата, които правим заедно, никога не е искала да й купувам скъпи подаръци и стана най-добрият ми приятел. Не изпитвах натиск да я впечатля, което ме накара да искам да правя много и хубави неща за нея. Тя е страхотна!“

Урок: Предложете да платите за някои от вашите излизания. Бъдете внимателни. Никога не очаквайте нещо, което не сте готови да направите сами. Да, той забелязва дори вашите фини намеци и поведение. Ако само парите са причина да излизате и да бъдете с него, ще го разбере. И ще избяга от вас много бързо и надалече…

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *