Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 неща, които мъжете не харесват при жените над четиридесет

Възрастта не е причина да се отчайвате или да гледате с омраза своето отражение в огледалото

мъжете
Мъжете не харесват жени с ниски обувки и къса коса

Мъжете харесват различни жени. Някои предпочитат по-млади и слаби, други – по-пълнички. Има и такива, които нямат против жената да е с едно десетилетие по-възрастна от тях. Освен това, мъжете идват и си отиват. Колкото и да е добър един мъж, колкото и идеална да е жената, един ден приказката свършва. Най-вероятно и двамата имат вина за това. Така или иначе, жената остава сама, и ще ѝ се наложи да си търси друга половинка, макар и не чак толкова идеална.

Много мъже на възраст над 40 години добре осъзнават, че връстничките им са по-подходящи за връзка, отколкото младите нимфетки. Те обаче казват с досада, че на тези години външният вид на жените се променя.

Какви промени ги разстройват най-много?

1. Къса коса

Независимо от факта, че всички стилисти единодушно съветват дамите на тази елегантна възраст да не носят дълга коса и подигравателно ги наричат ​​„възрастни русалки, мъжете се оказаха категорични. Във всяка възраст те харесват дългата коса повече от късата.

Затова, ако косата ви е гъста и здрава, тогава няма нужда да я скъсявате, дори и да не сте съвсем млади.

2. Наднормено тегло

Това е най-забележимата метаморфоза, която се среща при половината от жените в зряла възраст. Почти всеки втори човек носи върху себе си излишни килограми или дори затлъстява. Това е световен проблем, който засяга еднакво и жените, и мъжете.

Постоянният стрес на градския жител, лошата екология, некачествената храна и липсата на редовна физическа активност бързо превръщат и най-млдоликите жени в лелки. Не се отказвайте обаче. Винаги можете да намерите малко време за разходка в парка, посещение на басейн или лека гимнастика, ако желаете. И храната трябва да се държи под контрол. Да, хубаво е хората да живеят по двойки, но преди всичко трябва да положите усилия да подобрите здравето заради себе си. По този начин не само ще изглеждате по-добре, но и ще коригирате някои хронични и животозастрашаващи заболявания, като високото кръвно налягане, например.

3. Лоши зъби

Нищо не състарява жената толкова, колкото няколко липсващи зъба, златни коронки или видимата дупка на многогодишен кариес. Този проблем обаче се среща и при много много добре поддържани дами. По някаква причина жените смятат, че е по-добре да похарчат допълнителни пари за ново палто или чанта, отколкото да си осигурят приятна усмивка. Мъжете изобщо не споделят това мнение.

4. Мустаци

Също така, много представители на силния пол забелязват при по-възрастните дами косъмчетата над горната устна или под брадичката. Някои жени наистина имат малък пух над устната по време на менопаузата. Днес обаче не е необходимо женските мустаци да се бръснат или скубят. Проблемът се решава доста ефективно с лазерна епилация.

5. Равна подметка

Много мъже също се оплакват, че след една определена възраст дамите предпочитат по-ниски токчета, или дори обувки без ток, като мокасини или маратонки. Те вярват, че това поведение се дължи единствено на женската практичност. Но всъщност, причините са много по-дълбоки.

Въпреки протестите на мъжете, не бихме препоръчали на жените, независимо от тяхната възраст, постоянно да носят обувки на висок ток. За празнични събития и вечерно посещение на ресторант може да се направи изключение.

6. Голяма чанта

За някои жени е изненада, че много мъже буквално мразят този удобен аксесоар. Дори преди години списание „Вог“ публикува резултатите от изследване, което научно доказа, че жена, която предпочита да носи малка чанта има по-голям шанс за среща. Жените с големи чанти се възприемат като вечно заети, прекалено отдадени на семейството или напълно безполови.

7. Преценяващ поглед</h4

Най-ужасното нещо във външния вид на зрелите дами, единодушно признато от мъжете е… техния поглед.

От мъжка гледна точка, по-улегналите жени ги гледат твърде оценяващо и с половин поглед могат да маркират всичките им недостатъци. Много по-приятен е начина, по който гледа младото момиче – тя все още не може да различи истината от лъжата и не разбира колко струват обувките ви. Това обстоятелство плаши мъжете и ги разстройва. Затова, мили дами на 40+, струва си да прикриете способността да преценявате мъжете малко по-дълбоко. Особено по време на първата среща е за предпочитане да гледате спокойно и уверено, отколкото прекалено закачливо или преценяващо.

Източник: woman.ru

Глобал Хелт Дерматил
ДЕРМАТИЛ – помага при сърбежи, екземи, напукване, дерматити, раздразнения на кожата

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *