Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Витамин B17 – помага ли при ракови заболявания?

Как действа и ефективен ли е витамин B17 (Амигдалин) за лечение на рак?

Бадем
Витамин B17 – за какво помага? Това вещество изобилства в бадемовите, черешовите и кайсиевите ядки.

Често може да чуете въпроса: „Ефективно ли е наистина това вещество при лечението на ракови заболявания?”. Първо, трябва да знаете, че B17 или още познат като „Амигдалин” е уникален биохимичен комплекс. Той изобилства в бадемовите, черешовите и кайсиевите ядки. Този витамин е много важен метаболитен компонент в биохимията на човешкото тяло и има коригиращ ефект върху метаболитните процеси в клетките. Също така Амигдалин има способността да „отрови” злокачествените туморни образувания, защото съдържа цианид.

Амигдалин се използва широко и се изучава за медицински приложения вече повече от век. В концентрираната си и високо причистена форма, създадена за лечение на рак, той е известен като витамин B17.

 

Как действа витамин B17?

 

На всеки е известно, че цианидът сам по себе си е високотоксичен за човешкия организъм. За освобождаването на цианидът във амигдалин е нужно веществото да попадне в контакт със специален ензим, наречен бета-глюкозидаза. Бета-глюкозидазата се отделя, в достатъчни количества за разграждане на B17, само от раковите клетки. По този начин B17 изпуска цианидът изключително таргетирано, което му дава възможност да отравя само раковите клетки.

Има още един важен ензим, наречен роданес, който може да неутрализира цианида в малки количества, като веднага го превръща в странични продукти, които са полезни и необходими за здравето. Този ензим се намира в огромни дози във всяка част на тялото, с изключение на раковите клетки, които следователно не са защитени.

Тъканите без рак са естествено надарени с уникалната способност да се защитават и дори да се хранят, като усвояват молекулите на В17, докато раковата тъкан превръща същото вещество в мощни токсини, срещу които няма как да се защити.

По този начин амигдалин действа изключително целенасочено върху засегнатите органи и тъкани.

Източници: irisa.club; onkofarma.ru

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *