БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Любопитно: Динята действа като естествена виагра

Може ли вкусния плод да помогне при еректилна дисфункция?

Диня
Динята е най-обещаващото натурално средство срещу ЕД

Мъжете ескпериментират с медикаменти портив еректилна дисфунцкия от отдавна. Появата на виагра и други медикаменти за ЕД е революция в света на сексуалната медицина. Мъжете с проблеми с потентността вече не се налага да се примиряват с незадоволителен сексуален живот. Виаграта дава много добри резултати, но има и множество опасни странични ефекти. Също така при някои мъже тя не действа, а за хора страдащи от сърдечни заболявания е напълно забранена. За мъжете, които не могат да приемат виагра, динята изглежда като най-обещаващата алтернатива.

Проведени наскороо изследвания карат ескпертите да мислят, че динята може да бъде естествен заместител на лекарствените продукти против еректилна дисфункция.

 

Как помага динята при еректилна дисфункция?

 

Вкусният летен плод е богат натурален източник на цитрулин. Цитрулинът е аминокиселина, която помага за поддържането на по-продължителна и силна ерекция.

Виаграта действа, като повишава притока на кръв към пениса, което улеснява получаването на ерекция. Цитрулинът има същия ефект, но на различен принцип. Проучванията сочат, че тялото преобразува цитрулинът в друга аминокиселина, наречена аргинин. Аргининът пък има свойството да стимулира произродството на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и засилва притока на кръв към половия орган.

Тъй като съдържанието на динята е предимно вода, най-голямо количество цитрулин може да се извлече от концентриран сок от диня.

За мъжете, които искат да изпробват динята като натурално средство за повишаване на потентността, се препоръчва да консумират сок от диня за най-добът ефект.

 

Рискове и ползи от лечението на ЕД с диня

 

За разлика от виаграта и другите медикаменти, динята е напълно безопасна дори и в огромни количества, освен ако човек не е алергичен към нея или страда от диабет. За диабетиците не се препоръчва консумацията на диня, защото тя съдържа глюкоза, която повишава нивата на кръвната захар.

Динята е безопасна и се препоръчва за здрави хора, които искат да преборят еректилната дисфунцкия с натурални средства. Все пак е добре да се консултирате с лекар за намирането на най-подходящото за вас лечение. В някои случаи комбинация от натурални и лекарствени средства може да е оптимална за справяне със състоянието.

Източник: https://www.medicalnewstoday.com/

 

Изглед на опаковката на продукта VigRix Turbo, Вигрикс турбо
ВИГРИКС ТУРБО – Естествена хранителна добавка за подобряване жизнеността и енергията, повишане на продължителността на ерекцията

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *