Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Животът е в движението!

Въпреки че страдащите от сърдечносъ­дови заболявания са основно възрастни хора, източникът на техните болежки тръгва от много по-ранни години. Болестите се коренят в непрекъснатата употреба на мазнини и соли, в пушенето и заседналия начин на живот. По­точно казано – в недостатъчното движение на краката.

Съдържащите се в храната и натрупващи­те се в кръвта холестерол и мастни киселини сами по себе си са полезни като носители на енергия.

Обаче някои хора са принудени да работят в седнало положение, много използват услугите на транспорта, а това отслабва и физическото състояние. С една дума, интензивността на дви­женията на краката намалява. А вижте послед­ствията: коварният холестерол и мазнините в кръвта не могат да се усвояват правилно и по тази причина засядат 6 различните „ъгълчета“ на организма. Засядайки в кръвоносните съдове, те могат да предизвикат атеросклероза, хипер­тония, сърдечни и други болести.

Знаете ли какво показва статистиката? Че страдащите от сърдечносъдови заболява­ния, предизвикани от мазнини, но работещи физически труд, са по-малко от тези, които са заболели заради заседналия начин на живот. Това още веднъж потвърждава, че чрез движения може значително да се понижи опасността за сърцето и кръвоносните съдове.

ВНИМАНИЕ!

Краката са „крайъгълният камък“ на здравето – не спират да повтарят китайските доктори. Здрави крака – здрав човек, а здравият човек живее дълго. С други думи, движете се повече, съветват китайските лекари. Както е казал мъдрецът, животът е в движението…

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *