Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

През 2020-а година: 5 лесни начина да ядем по-малко и да отслабнем

Как да ядем по-малко и да свалим излишните килограми?

В началото на всяка нова година си обещаваме как ще ядем по-малко и най-накрая ще се отървем от излишните килограми. За да изпълните това важно за здравето обещание, следвайте следните лесни правила през 2020-а година:

1.Ползвайте по-малки чинии

Ако си сервирате храната в по-голяма чиния, ще изядете 25% по-голямо количество, отколкото ако си сипете в малка. При това чувството, че сте се нахранили добре и заситили глада си, е еднакво и в двата случая.

да отслабнем
Как да отслабнем през новата 2020-а година?

2.Не яжте направо от опаковката

Ако си взимате бисквити, сладки, вафлички или други готови продукти направо от пакета, няма да спрете, докато не свършат.

Затова извадете 2-3 парченца, сложете си ги в красива десертна чинийка и си хапнете с удоволствие – бавно и с наслада. Това ще ви стигне, за да заситите апетита си за тестено и сладко, а останалото количество в кутията скрийте дълбоко в шкафа.

3.Не се хранете в голяма компания

Колкото повече хора сте на масата, толкова повече изяждате, без да се усетите.

Изчислено е, че на семейните обеди и вечери или в компания с много сътрапезници човек може да погълне почти двойно повече храна, отколкото е обичайно за него.

4.Не се отпускайте с десертите

Да завършите вкусния обяд с кафе е добре, но това не означава да прибавите и сладкиш за десерт. Той ви носи още 35% към приетите калории за цялото хранене.

5.Наспивайте се

Изчислено е, че хората, които спят по-малко от пет часа през нощта, похапват много по-често и в по-големи количества през деня от тези, които са се наспали добре.

Източник:woman.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *