Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магнитна терапия при ишиас

Ишиасът може да бъде заболяване, което да доведе до инвалидност. Най-доброто облекчаване на болката при ишиас може да се постигне с магнитна терапия, тъй като много хора се притесняват да прибегнат до хирургическа намеса. Магнито терапията трябва да се започне веднага щом е поставена диагнозата. Много хора започнали веднага лечението с магнити при ишиас са избегнали неприятната болка, която това заболяване причинява.Мястото, където се поставят магнитите е долната част на гърба на седалищния нерв, които е причина за ишиас. Магнитът действа най-добре в основата на заболяването.

Трябва да се използва магнит, които е поставен в лента от плат, която да се простира около кръста и да се връзва в предната част.За да са по ефективни магнитите при това заболяване, те трябва да се носят всеки ден през целия ден докато болката изчезне. За лечението на това заболяване може да използвате и магнитна възглавница, която да поставяте на проблемното място докато спите. Трябва да я слагате всеки ден преди да си легнете докато не премине болката, тази възглавница помага при всякъкъв вид други заболявания.

Полезно е по време на лечението с магнити при това заболяване да включите и терапия с масаж така ефектът ще е много по-голям и болката ще изчезне по-бързо.

Друго средство за лечение на ишиас с магнити, е преди да сложите магнитния колан сложете на седалищния нерв торбичка с лед дръжте я на болното място около 10 минути и слет това поставете колана ефектът ще е много по-бърз.

Има няколко предупреждения за употребата на магнити обаче те не могат да се използват от хора, които имат пестмейкъри, слухови апарати или имплантанти. Трябва да не се прилагат при бременни жени и да се пазят от деца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *