Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво представлява синдрома на Лериш

Синдрома на Лериш се нарича аорто-илиачната болест. При нея има различно по степен “запушване” в областта на коремната аорта или илиачните съдове. Класически са симптомите на болка, крампи при ходете(болезнено накуцване), слабост или атрофия на мускулатурата на долните крайници, еректилна дисфункция(импотентност)
Не е казано обаче, че всеки, който има някои от гореизбраните симптоми, непременно е болен от синдрома на Лериш. Предполагайки, че сте млад мъж, притесняващ се за потентността си, знайте, че обикновено там проблемите са преди всичко психологични. Естествено, ако има основателни предположения – най-добрата диагностика е образната(скенер или съдова графия с контраст).
Внимание!
Заболяването засяга предимно млади мъже, пушачи, особено ако са с висок холестерол. Ако имате притеснения, консултирайте се с друг лекар за оценка на риска и адекватното поведение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *