Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТЕСТОСТЕРОНЪТ НАМАЛЯВА СЛЕД 30-ТА ГОДИНА

Мъжът постепенно става по-нервен, агре­сивен, емоционално нес­табилен и едновременно с това по-предпазлив, инертен, равнодушен и ленив.

И така; какво се случ­ва с нашите мъжествени партньори след 30-та им година? Горе-долу тогава започва посте­пенното намаляване на нивото на тестостерона средно с по 2% на година. При някои от тях това понижаване става с по-бързи темпове, за което допринасят мно­го фактори. Основните от тях са постоянният стрес и неумерената страст към яденето, като в същото време пренебрегват физиче­ската активност, което води до затлъстяване.

Именно така лесно по външните признаци може да се разбере дали е понижен тестостеронът при конкретен мъж. Ако и обиколката на талията е над 94 санти­метра, вече няма съмне­ние, че тестостеронът е по-нисък. Ако това е вашият мъж, вие все по-често ще се учудвате на промените в неговия характер, които се проявяват закономерно паралелно със загубата на тестостерон. Мъ­жът постепенно става по-нервен, агресивен, емоционално нестабилен и едновременно с това по-предпазлив, инертен, равнодушен и ленив.

Почивните дни пред­почита да изкара на ди­вана, избухва по невинни поводи, не му се прави нищо, оплаква се, че ни­кой не го разбира и не му върви в живота. Къде е онзи здрав младеж, за когото сте се омъжили? Няма го. Редом до вас към 40-50-годишна възраст седи съвсем друг човек.

Между другото, мъ­жът дори и към 70-та си година може да запази достойно ниво на тестостерона – не както в младостта, разбира се, но все пак дотолкова, че да може да зачене дете на тази възраст. А това значи, че се е запазила неговата жизнерадост, мъжката му увереност и прочее истински мъжки черти.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *