Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на високо кръвно налягане с магнити

Сърцето е малка, но много мощна помпа, която бие постоянно през целия си живот, циркулираща пет литра кръв в организма на всяка минута. Това движение на кръвта е от съществено значение за храненето на основните органи, като сърце, бъбреци, черен дроб и мозък с жизнено важния кислород и необходимите хранителни вещества за организма. Помпената функция на сърцето най-грубо казано се реализира посредством свиването и разпускането на предсърдната камера. Моментът на пълно свиване, когато сърцето е изпомпало най-много кръв, се нарича систола, а максималното отпускане на сърдечния мускул се нарича дистола. Систолата и диастолата представляват нормалният сърдечен ритъм. Описаният механизъм мери налягането познато ни като артериално кръвно налягане. Нормалното кръвно налягане при възрастен е 120/80, а за високо кръвно налягане говорим когато е над 160/100.

Въпреки, че за много хора не е известен начин за лечение на високото кръвно налягане, то може да се лекува успешно с помоща на магнити. Когато на човек му е поставена диагноза високо кръвно налягане лекарят му изписва диуретици, с които се цели освобождаването на излишната течност от организма, тъй като тя оказва натиск в сърцето, което от своя страна води до увеличение на кръвното налягане. Пиенето на магнетизирана вода е естествен диуретик и премахва излишната доза течности от организма. Препоръчителната доза магнитна вода на ден е 4 чаши.

Кръвното налягане може да се намали, като се носи магнитна гривна около китката. Радиалната артерия се намира в китката и е една от главните артерии пренасящи кръв до сърцето и по цялото тяло. Влиянието на магнита върху тази артерия спомага за намаляване на кръвното налягане.

Въпреки, че тези два метода са много ефективни при лечението на високо кръвно налягане лекарствата, които пиете не трябва да се спират внезапно. Това може да се направи само с консултация при вашия лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *