ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Милен Христов обяснява: Какво лекува гъбата Рейши? (ВИДЕО)

В интервю д-р Христов ни запознава с уникалните лечебни качества на гъбата Рейши

рейши
Рейши се слави като лек за почти всички болести

Чудотворните свойства на гъбата Рейши са известни на хората в Азия отпреди 5000 години. Позната още като „гъба на дълголетието”, „вълшебният крал на билките” и „еликсир на вечната младост”, Рейши се слави като лек за почти всички болести.

По думите на д-р Милен Христов гъбата се е използвала от всички владетели и императори откакто има източни цивилизации.

Рейши е дървесна гъба, която се намира трудно в природата, защото за развитието й са нужни строго специфични условия.

„Тя е горчива на вкус и не може да се използва в кулинарията, но по сила на въздействие определено превъзхожда всички останали гъби”, твърди докторът.

Според него гъбата може да се използва при огромен брой заболявания, независимо от техния стадий. Освен антибактериалните и антивирусните свойства, с които е известна, народната медицина на изток гласи, че тя повдига духа и действа благоприятно на хора в депресивни състояния.

По думите на доктора гъбата е особено силен антиалерген и помага дори и при бронхиална астма, която се счита за практически неизлечима от съвременната медицина. Тя е изключително полезна и за сърдечно-съдовата система и бъбреците.

„Гъбата Рейши е от много малкото природни източници на органичен германий, който е невероятно полезен за сърцето и нервната система”, допълва още г-н Христов.

Докторът твърди, че чудодейната гъба има ясно изразени противоракови свойства и е силен имуномодулатор. Той отбелязва още, че подобно на гъбата Кордицепс, Рейши е и силен тонизатор на организма и има доказани антибактериални и антивирусни качества, което я прави идеален лек за респираторни проблеми. Тези свойства на гъбата се дължат на съдържащите се в нея растителни терпени.

Тя съдържа още големи количества полизахариди, витамини, минерали и ненаситени мастни киселини.

Гъбата може да се консумира под формата на тинктури, сухи екстракти и др.

рейши
РЕЙШИ ПЛЮС с Мегавитал комплекс

ВИДЕО:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *