Билково лечение на безплодие при жените

След като вероятните причини за безплодие са идентифицирани, лечението може да започне. Ако нередовна овулация или липса на овулация е проблемът, овулацията се индуцира с лекарства. Важно е да запомните, че тези лекарства са полезни, само ако безплодието се дължи на проблем с овулацията, но не помагат, ако безплодието се дължи на нещо друго, като запушване на тръбите и тазови изкривявания. Увеличават се полово предаваните инфекции,които водят до стерлитет, тези инфекции са хламидия и гонорея.

Има различни видове медицински лечения на безплодие, някой от които не са особено приятни, затова като алтернатива на стандартните медицински процедури жените могат да увеличат плодородието, като използват някои билки. Билките не са традиционни медицински лекарства и затова е важно жените страдащи от безплодие да се консултират с добре обучен билкар, който да препоръча най-правилните билки за безплодие.

Лечението на безплодие при жени дава добри резултати със следните билки:

Червена детелина – приема се под формата на чай, по една чаша всеки ден. Тази билка се състои от много хранителни вещества, които са от съществено значение за оптималното здраве на матката. Цветовете от червената детелина насърчават плодовитоста при жените.

Сибирски женшен – Тази билка подобрява общото здравословно състояние и жизненост, регулира репродуктивните хормони. Тази билка може да повлияе на усвояването на витамин С. Не трябва да се прилага при жени, приемащи антикоагуланти. Могат да взаимодействат с варфарин. Може да предизвика мания, ако се използва с фенелзин. Може да изостри пристъпите. Не трябва да се използва, ако има наличие на захарен диабет. Може да взаимодейства с дигоксин.

Ленено семе масло – Ленено семе масло е един от най-големите източници на природата на омега-3 мастни киселини, незаменима мастна киселина. Той регулира продукцията на стероиди, хормонален синтез на предавания нерв. Може да помогне при безплодие, преди менструалния синдром и нередовен менструален цикъл. Ленено семе масло може да развали и трябва да се съхраняват в хладилник. Нежелани реакции могат да включват диария, газове и / или гадене. Хората с възпалително заболяване на червата, хранопровода или стомаха трябва да бъдете внимателни при използването Ленено семе масло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *