Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се справя с т.нар. трицевиден лишей?

Здравейте! Аз съм на 20 години, съвсем наскоро ми поставиха диагнозата трйцевиден лишей. Цялото ми тяло е покрито с червени, неравни петна, които сърбят и люспят. Лекувах се с различни лекарства и мехлеми. Те много ми помогнаха, но по гърдите и лицето си останаха петната. Моля да ми отговорите може ли тази болест да се излекува докрай?

Нина Титова, Варна

ЕФИКАСНО СРЕДСТВО ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЛИШЕИ Е СОКЪТ ОТ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА

Много хубаво, че сте се лекували, както е предписал вашият лекар. Ние можем като допълнение да ви препоръчаме някои народни средства. Много ефикасен против всички видове лишеи е изцеденият сок от малка червена боро­винка или калина. Ако сутрин и вечер натривате с това средство петната, скоро от тях няма да остане и следа.

Обърнете внимание на дъбовите листа и ще видите по тях едни бяло-зеленикави зрънца, израстъци. Те също помагат. Откъснете 2-3, стрийте ги и намазвайте засегнатите от лише­ите места – за няколко дни всичко ще изчезне. Желателно е да използвате противогъбични шампоани. Насапунисайте с такъв шампоан цялото си тяло и главата и оставете за 10 ми­нути, чак тогава отмийте. Два-три пъти и много ще ви помогне.

Гъбичките, предизвикващи лишеи, са много устойчиви. За да може човек да се справи с тях, трябва много добре да изпира всичките си дрехи, да ги попарва и изглажда.

Вещите, които се докосват до тялото ви – мебели, дивани, столове, тях ги обработвайте със спирт.

И накрая, след като се излекувате, е жела­телно няколко пъти да посетите солариум, препоръчват специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *