ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се справим с болките в черния дроб

Баба ценеше много компресите от зелеви листа. Външните листа на зелките се попарват за кратко време в гореща вода и мокри се слагат върху марля. Всичко това се поставя на голо в областта на черния дроб. Покрива се с найлоново фолио и отгоре се завива хубаво с вълнено одеало. С този компрес може да се преспи, ако се събудите през нощта можете да го махнете.

Най-известната и почитана лековита билка за черния дроб е белия трън. От семената се прави запарка и от нея се пие 2 или 3 чаши на ден, не подсладена. Или се взема по 1 чаена лъжичка от семената на прах 4 пъти на ден после се пийва малко вода.

Откажете се от кафето, цигарите алкохола и захарните изделия.

Непрекъснатото вземане на лекарства също може да навреди на черния дроб!

Аспержите са много добри за черния дроб. Правете през май една диета с аспержи.

Яжте през лятото дини, сливи и грозде.

Пийте дневно по 1 чаша сок от моркови.

И не забравяйте разбира се, глухарчето. Пригответе си запарка от него и пийте на обед и вечер по 1 чаша когато се хранете. Или от прясно изцеден сок взимайте дневно по 2 пъти дневно по 1 супена лъжица.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на алкохола и цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *