Как да се укрепи имунитета след пневмония?

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Съпругата ми наскоро преболедува пневмония, но и досе­га не може напълно да се възстанови. Много е слаба. Апетитът й не се подобря­ва засега. Надявам се да ми дадете съвет: моля препо­ръчайте някакво натурално укрепващо средство.

Борис Димитров, Ста­ра Загора

След такова теж­ко заболяване като възпаление на белите дробове човек наисти­на трябва да положи усилия да се възста­нови. Това е изключи­телно важно, за да се избегнат възможните усложнения и рецидиви. Случва се пневмонията да се повтори.

Предлагаме ви две много простички, но в същото време ефикас­ни средства:

Залейте три су­пени лъжици плодче та от арония (офика) с един литър гореща вода и оставете за 2 часа. След това пре­цедете и изцедете суровината. Давайте на съпругата си по една чаша от тази настойка по четири пъти на ден неза­висимо от приема на храна. Лечението трае две седмици.

За да се подобри апетитът й, нека вашата съпруга все­кидневно половин час преди ядене да дъв­че смес от смляна лимонена кора със захар – на вкус. Вни­мателно наблюда­вайте състоянието й и при най-малкото влошаване веднага вземайте съответ­ните мерки, споделят специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *