Бабини илачи при шум в ушите

Дайте си почивка и си направете следният компрес: нарегете на ситно смокини и счукайте семе от черен синап поставете ги в затоплена ленена кърпа и я наложете върху ухото.

Пийте три пъти дневно по 1 чаша чай от бял имел.

За по добро уросяване се прилага студен душ на ухото: уплътнете ухото с памук за да не проникне в ухото вода. Започнете с тънка струя в задната част на ухото и след това напвате кръгови двиожения около ушната раковина. (

Нека някой да масажира вратните ви мускули или си направете компрес на врата: згънете няколко пъти хавлиена кърпа, хванете я за краищата и за кратко я потопете във вряла вода. Изцедете и увийте около ния лек вълнен шал. Шалът трабва да легне върху кожата, а от горната страна да е на няколко пласта. Изцедете една глава кромид лук и напоете със сока носна кърпа. Поставете внимателно крпата в ухото.

Започнете деня със сух масаж с четка. Хранете се с богата на витамини сурова растителна храна. Откажет се от кафето, алкохола и цигарите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *