Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникалните рецепти на медицинска сестра Дина Ганева помагат при диабет и възпалени вени

Рецепти от народната медицина, събрани от Дина Ганева за възпалени вени и диабет

Дина Ганева
Дина Ганева е медицинска сестра, последователка на ученията на Петър Дънов

Дина Ганева е медицинска сестра, последователка на ученията на Петър Дънов, народния лечител Петър Димков, акад. Вастонов, д-р Райли и много други. Тя намира древни рецепти, при които храната е основна за лечение на болежките. Също така тя притежава свидетелство за майсторство в масажите и владее втора степен Рейки (духовна и лечителска практика, част от източната медицина).

Дина Ганева има богат опит като медицинска сестра, когато научава за процедурите с биополе. В началото на 90-те години изследвания, проведени в гр. София, потвърждават нейните способности на биолечител. Сред пациентите й има много известни личности и дори медицински лица.

Освен с ръцете си тя лекува и с огромния запас рецепти, които е натрупала през годините. Една от най-известните й рецепти е тази за диабет, която е научила от свой пациенти в град Сопот преди години.

Медицинска сестра Ганева твърди, че този лек за захарен диабет наистина действа. Рецептата е изключително проста и напълно безплатна.

Пълни се една бутилка с чешмяна вода. Затваря се и се оставя до пчелен кошер за 2 часа. Според сестра Ганева пчелите излъчват радиовълни, които променят кристалната структура на водата и тя става лековита.  От водата може да се пие толкова, колкото прецените на ден. Когато свърши бутилката, наливате нова и повтаряте същата процедура. Лечителката твърди, че след 2 седмици трябва да има огромна разлика в нивата на кръвната захар.

Друга популярна нейна рецепта е тази за възпалени вени на краката.

Рецептата е следната:

Смила се една шепа чесън, смесва се със същото количество житни трици. Сместа се попарва с гореща вода и се оставя да престои 10-15 минути, след което се прецежда. Счукват се още 2-3 скилидки чесън, които се разбъркват с вода и също се прецеждат.

Двете отвари се смесват и в тях се напоява бинт, който се увива около засегнатото място. Този компрес намалява болката и лекува възпалението изключително бързо.

Източник: www.skafeto.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Уникалните рецепти на медицинска сестра Дина Ганева помагат при диабет и възпалени вени

  1. Теодора Тодорова каза:

    Здравейте,може ли да ми дадете някакви координати за връзка със сестра Дина Ганева!Благодаря предварително

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *