Как АЛКАЗАКС БИО помогна на Ивелин да алкализира организма си?

АЛКАЗАКС БИО ме спаси от проблеми със съня, сутрешна умора и раздразнителност

ивелин
Много съм доволен от продукта! Със сигурност ще продължа да го пия и го препоръчвам горещо

Здравейте.

Аз съм Ивелин, на 52 години, от град Велико Търново. Искам да споделя с вас впечатленията си от продукта АЛКАЗАКС БИО и как ми помогна за цял куп оплаквания.

Не мога да се похваля, че живея най-здравословния живот. Обичам да си похапвам мазно, пия много кафе и обичам да сядам на маса с хапване и пийване. До преди 3-4 месеца никога не ми е пречел начинът ми на живот, но изведнъж започнах да имам проблеми със съня. Започнах да се будя през 2 часа всяка нощ. Сутрин се чувствах ужасно уморен и нямах сила за нищо. Без очивидна причина станах много раздразнителен.

Отначало си мислех, че най-вероятно е нещо на нервна почва и си помислих, че ще е временно състояние. Мина повече от месец, но нямаше подобрение. Започнах да се притеснявам да не е нещо сериозно, тъй като на моите години може всичко да се очаква. Отидох при личния си лекар, той ме пращаше при различни специалисти, докато най-накрая не стана ясно, че киселинността в огранизма ми е доста по-висока от нормалното.

Лекарят ми каза, че трябва да променя хранителния си режим и да започна диета. Нахъсах се, че ще спазвам диетата стриктно. Първите една-две седмици успявах, но ми беше доста трудно. Споделих за проблема си на близък приятел, който ми каза, че и той е имал подобен проблем и ми препоръча АЛКАЗАКС БИО. Реших, че нищо не губя, ако пробвам.

Поръчах си хранителната добавка, пристигна и започнах да я пия още на същия ден. На първата седмица усетих известно подобрение. След втората седмица редовно пиене на добавката бях изумен от ефекта. Започнах да спя нормално, умората и раздразнителността изчезнаха напълно.

Много съм доволен от продукта! Със сигурност ще продължа да го пия и го препоръчвам горещо. Ако имате подобни проблеми, няма защо да се колебаете – АЛКАЗАКС БИО действа!

 

Ивелин 52 гр. Велико Търново

alkazaks
АЛКАЗАКС БИО – за спешно алкализиране на организма

Оценете статията
Оценка 5 от 1 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.