Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АЛКОГАРД спаси Владимир от зависимостта към алкохола

Владимир изяви желание да сподели с читателите на lekuva.net своята история за борбата с алкохолната зависимост

алкохолик алкогард
Благодарение на АЛКОГАРД излязох от дупката на алкохолната зависимост

Нека започна с това, че алкохолът е изключително коварен и винаги трябва да имате едно наум, когато го употребявате.

Когато бях на 30-35 години, обичах да излизам често с приятели и да си пийваме. На пръв поглед нищо сериозно, но с времето започнах да изпивам по-големи и по-големи количества концентрат. Най-често излизахме в почивните дни и пиех само тогава, но се натрясквах до такава степен, че след 2 почивни дни отивах полупиян на работа. От друга страна, единствените дни, в които не работя, аз пиех нонстоп, което пък вбесяваше жена ми.

С течение на времето не усетих как съм влезнал в спирала, която върви само надолу. Пиех всяка вечер и едва се довлачвах до работа на сутринта. Скандалите с жена ми ескалираха все повече и повече. По принцип съм много себеозсъзнат човек и никога не съм си мислел, че може да ми се случи нещо такова.  Най-странното при зависимостта от алкохол е, че хем знаеш, че затъваш повече и повече, хем не можеш да спреш.

Годините си отлитаха покрай мен, докато бях в нетрезво състояние и жена ми най-накрая не издържа и ме напусна. Най-лошото от всичко беше, че имаме и две деца – тогава на 7 и на 9 години, които жена ми все със себе си. В това състояние аз не можех да бъда добър родител.

Липсата на децата ми ме накара да се змисля сериозно за живота си. Зависимостта не ме оставяше на мира, но изпитвах нуждата да спра и да направя коренна промяна.

Взех да търся помощни средства за отказване на алкохола, защото само с чиста воля е почти невъзможно. Така попаднах на АЛКОГАРД в lekuva.net. Първоначално си казах, че няма лекарство, което да лекува алкохолизма, а какво остава за хранителна добавка. Но все пак бях ужасно отчаян и реших да пробвам.

Започнах да пия АЛКОГАРД, както ми обясни момичето по телефона. Не след дълго забелязах, че желанието ми за алкохол започна да намалява. Купих си втора опаковка и вече усещах огромно подобрение и продължих да пия добавката.

В момента не близвам алкохол. За съжаление с жена ми така и не се събрахме отново, но поне се виждам редовно с децата си и им помагам в развитието им като хора и личности.

Благодарение на АЛКОГАРД излязох от дупката на алкохолната зависимост. Препоръчвам го на всеки, който има проблеми с алкохола. Мога да гарантирам, че продуктът ще подейства.

Алкогард - против алкохолизъм
Алкогард – против алкохолизъм, пречиства черния дроб

Алкогард - добавка против алкохолизъм

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *