ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

АСТНОБЕЛ / ASTHNOBELL

Съдържа хомеопатичните компоненти Sambucus Nigra, Badiaga, Antimonium Tartaricum,
Drosera Rotifundifolia, Poumon Histamine, както и помощните съставки захароза и магнезиев стеарат

Предназначение

АСТНОБЕЛ е хомеопатичен продукт, препоръчван при астма и бронхит. Полезен при състояние на дихателна недостатъчност, на трудности при вдишване и издишване, при придружаващи алергични симптоми с оток и зачервяване. Прилага се и за облекчаване в случаи на хронична обструктивна белодробна болест.

Как се приема

Пероралните хомеопатични таблетки се държат в устата до пълното им разтваряне; подходящи са за деца и възрастни.

Ако пациентът страда от астматична криза, препоръчителната доза е една таблетка на всеки половин час, до овладяване на пристъпа. При остри дихателни нарушения може да се взема таблетка на всеки 20 минути.

При дихателни проблеми с хронична проява – три пъти дневно по две таблетки наведнъж. Ако пациентът е дете на възраст под две години, таблетките се разреждат предварително в малко вода.

При пропуснат прием поредната таблетка се приема при първа възможност; не бива да се удвоява приеманата доза с цел компенсация. Случайното предозиране трябва да се обсъди с лекуващия.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът се приема добре и не се очакват сериозни странични ефекти. Все пак не са изключени алергични прояви, за което пациентът трябва да бъде предупреден.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АСТНОБЕЛ не се прилага при алергия към някоя от съставките на продукта.

Бременни и кърмачки могат да приемат АСТНОБЕЛ след консултация с лекар.

Таблетките се приемат половин час преди или след хранене, като в устата не бива да има остатъчни аромати от приетите храни.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на АСТНОБЕЛ, които да са причинили негативни ефекти върху здравето на потребителя. Въпреки това пациентът следва да информира лекуващия за всички медикаменти, които е приемал или трябва да продължи приема им докато се лекува с коментираното средство.

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 40 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *