Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази обикновена маска с ориз ще направи чудеса с кожата ви

Бърза и евтина маска за лице с ориз

Ще ви предложим една евтина и лесна за изпълнение маска с ориз, която ще направи чудеса с кожата ви.

Невинаги е нужно да посещавате скъпи салони за красота, за да имате перфектна кожа. Не забравяйте, че тя преди всичко е отражение на начина ви на живот. Ако сте любител на среднощните купони, пушите и пиете алкохол, вероятно имате проблемна кожа.

За да се радвате на перфектна кожа, трябва да се храните и живеете здравословно. Важно е да спортувате редовно и да приемате достатъчно количество вода.

маска с ориз
Супер ефективна маска с ориз

Ако вече изпълнявате тези задължителни условия, бихте могли да подпомогнете процеса с тази изпитана маска за лице с ориз.

Едва ли има човек, който да не е наясно с факта, че оризът е отличен антиоксидант. Именно този продукт може да сведе до минимум появата на бръчки и да забави процеса на стареене. Освен това в някои азиатски култури използват ориза на прах като лек срещу акне.

Ето какво трябва да направите, за да си приготвите вълшебната маска за лице с ориз:

Сложете 2-3 с.л. ориз в подходящ съд и го залейте с вода. Включете котлона на средна температура и варете докато оризът започне да омеква.

След това изцедете и задължително изплакнете ориза с обилна струя студена вода.

Към полученото количество ориз добавете по 1 с.л. прясно мляко и чист пчелен мед. Смесете добре всички продукти. Имайте предвид, че оризът трябва да е леко топъл, а не горещ, когато добавяте меда.

Нанесете маската върху предварително почистената кожа на лицето и шията. След 30 минути отстранете маската за лице с оризена вода.

Ще забележите резултата още след първото приложение на тази маска. Кожата ви ще изглежда освежена, гладка и сияйна.

Източник: https://woman365.ru/

Крем със секрет от охлюв
Крем със секрет от охлюв – изглажда бръчките, премахва старческите петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *