Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефикасна и лесна рецепта с мед: Край на болката в ставите!

Лесна за приготвяне народна рецепта, която действа бързо и ефикасно против болки в ставите

Ставите осигуряват гъвкавост, свобода на движение и опора на тялото. Те са изключително важна част от опорно-двигателната система и влошеното им състояние може да предизвика сериозен дискомфорт. Болките в ставите са широко разпространен проблем не само при хората над 45 години.

Рецепта с мед и горчица
Рецепта с мед и горчица помага при болки в ставите

Официална статистика показва, че от ставни проблеми страдат 560 000 души в България. Цифрата в световен мащаб е не по-малка. Мускулно-скелетните болести са от най-често срещаните заболявания в съвременния свят.

Болките може да се дължат на травми, неправилна стойка, претоварвания или продължително седене на компютър. При деца до 17 години причина за болки в ставите може да е растежът.

Наличието на болки в ставите може също да бъде индикатор за различни заболявания като ревматизъм, остеопороза, тендинит, хипотиреоидизъм, артроза, подагра, лупус, лаймска болест и много други. Най-добре е да се посъветвате с лекар за поставяне на точна диагноза и да се започне лечение.

Против болки в ставите има много ефикасна и лесна за приготвяне рецепта от народната медицина. Тя включва само прости съставки и помага още след първото прилагане.

Нужните ви съставки са: 1 с.л. вода, 1 с.л. фина сол, 1 с.л. мед и 1 с.л. пикантна горчица.

Съставките се разбъркват добре до получаване на хомогенна смес, след което трябва да я сложите в кутийка от крем за ръце или малко бурканче. Съхранява се в хладилник не повече от 5-6 дни.

При поява на болки засегнатото място се намазва със сместа. Покрива се с найлонова торбичка, след което се увива с топъл вълнен шал. Компресът се държи между половин и два часа.

Препоръчва се кремът да се използва вечер преди лягане, за да може засегнатите места да си почиват, след като бъдат намазани. Облекчение на болката ще почуствате още след първото намазване.

Желателно е да повтаряте процедурата 4-5 дни.

артромин
При проблем със ставите – АРТРОМИН!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *