Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

9 алкални храни, които предпазват от рак

Киселинно-алкалният баланс (рН) е много важен показател. Затова и приемът на алкални храни е от значение

алкални храни

Киселинно-алкалния баланс определя съотношението на киселини и основи в кръвта ни. От това зависи и нашето здраве и дълголетие, пише “Дейли мейл” .
Проучванията показват, че колкото повече алкали има в нас, толкова по-добре ще се чувстваме.

Алкалите допринасят за жизнеността на тялото и могат значително да увеличат продължителността на живота.

Алкалните храни спомагат за отслабване, понижаване на кръвното налягане, унищожават раковите клетки, предотвратяват сърдечно-съдови заболявания, успокояват артрита и ни помагат да изглеждаме и да се чувстваме по-млади и по-силни.

За щастие, всеки може да промени киселинно-алкалния баланс: просто трябва да съчетаете корекциите в диетата с приема на подходяща хранителна добавка. За целта ви предлагаме да заложите на АЛКАЗАКС БИО – хранителната добавка, която дава сила на оздравителните процеси в организма. С нейна помощ лесно и бързо ще алкализирате организма си.

Като начало основните „киселинни“ продукти са:

– бяло брашно;
– червено месото;
– яйца;
– млечни продукти;
– кафе (особено инстантното кафе);
– алкохол (всякакви видове, включително и бира);
– риба;
– газирани напитки;
– захар;
– пържени храни;
– консервирани храни;
– сушени плодове.

Подсладителите, медикаментите и токсините в околната среда също повишават киселинността, както и стреса, гнева и негативните емоции.

Важно е да запомните, че стандартната диета и начин на живот на повечето от нас обикновено са много „кисели“.

Много е важно да се неутрализира киселата среда на организма с алкални храни. С тяхна помощ ще станете по-малко податливи на стрес и ще почувствате прилив на енергия.

И тук са най-важните 9 алкални храни, които трябва да добавите към ежедневната си диета:

Освен всичко друго, те предпазват и от рак.

Вкусното авокадо е с рН 8.0. Затова то не само алкализира цялото тяло, но и помага за неутрализирането на всякакви други кисели храни в стомаха. Можете да го добавите към салатата, да направите вкусно гуакамоле или да го консумирате сурово, с подходящи подправки.

Повечето от нас правят грешката да ядат неузрели банани. Това често води до запек, повишена киселинност и слабо усвояване на хранителните вещества. От своя страна, зрелите банани съдържат голямо количество витамини, минерали и алкали.

Повечето ядки са кисели, но бадемите и бадемовото мляко са невероятен източник на здраве, жизненост и алкалност. Те спомагат за намаляване на холестерола, за подобряване на мозъчната функция и за възстановяване на киселинно-алкалния баланс в организма.

Аспержите са в списъка на алкални храни заради техните неоспорими здравни ползи

Аспержите са една от най-мощните алкални храни. Те също така осигуряват на тялото много фибри, вода, витамини, минерали и анти-стареещи агенти. Тяхното рН е 8,5, така че аспержите са чудесно допълнение към всяко ястие.

Но от друга страна рН-то на динята е 9.0. Този вкусен летен плод е богат на витамини и минерали. Благодарение на високото съдържание на фибри и вода, динята перфектно елиминира токсините и ви осигурява добро снабдяване с алкални вещества.

Кайенският пипер е отлична антибактериална подправка, съдържаща добра доза алкалност

Неговото рН е 8.5. Този вид пипер помага за подобряване на кръвообращението, понижава кръвното налягане, спомага за премахване на токсините и подобрява мозъчната функция.

Лимоните са много кисели на вкус, но в процеса на храносмилането те се разпадат на алкални и полезни за организма вещества. Изненадващо, лимоните са най-алкалният продукт от всичко, което е във магазина и на пазара! Ето защо е много полезно да се добавят филийки лимон или лимонов сок към водата за пиене.

Броколите са известни с това, че са кръстоцветен зеленчук, който убива раковите клетки. Затова не е изненадващо, че е алкализираща храна. Те съдържат много фибри и са източник на хранителни вещества, които подобряват вашето здраве и поддържат киселинно-алкалния баланс при нормални условия.

Чесънът добавя вкус и характерен мирис на ястията, но освен това помага да се неутрализира киселинността от неподходящите храни като месо, риба, сирене и яйца. Чесънът и билките – това е мощна комбинация, която ви осигурява фибри, хранителни вещества и алкали.

Ако ви е трудно или невъзможно всеки ден да осигурявате алкални храни на организма, поръчайте хранителната добавка АЛКАЗАКС БИО. С нейна помощ ще:

– Постигнете оптимален киселинно-алкалния баланс.
– Ще предпазите стомаха от язви. Ще предотвратите голяма част от неприятните симптоми на раздразненото черво.
АЛКАЗАКС БИО помага за отличната работа на черния дроб. Детоксикацията и прочистването не само на черния дроб и жлъчката, но и на целия организъм, се случват много по-бързо и ефективно.
– Ще успеете в борбата с остеопорозата и ще предотвратите образуването на оксалатни камъни в урината.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА АЛКАЗАКС БИО: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Алказакс БИО срещу рак
Алказалирайте организма си срещу тежки заболявания


Източник: www.delfi.lv

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *