Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои са най-досадните женски и мъжки навици?

Жените винаги имат под ръка редица оплаквания срещу партньорите си – от разхвърляната стая до забравянето на деня, в който погледите им са се срещнали за първи път

жените
Какво най-много дразни жените и мъжете?

Разбира се, мъжете понякога са нетърпими, но и жените могат без проблем да опънат до скъсване и най-здравите мъжки нерви.

И така, нека разберем кои са най-досадните женски и мъжки навици

Ще започнем, разбира се, с дамите. Ето с какво най-много дразните мъжете, мили Еви!

Прочетете, запомнете и го имайте предвид следващия път, когато решите да се заядете за някоя дреболия.

1. Интересувате от неговото мнение за това как изглеждате всеки път, когато носите нова рокля или докато излизате с него на среща. Бедният човек е хванат в капан, защото без значение какво казва, няма да му повярвате.

2. Досадният навик непрекъснато да говорите за вашите приятелки, техните тайни, техните партньори и какви велики двойки са. Мъжете намират това досадно, защото смятат, че нямат нищо общо с тези хора.

3. Мъжете обикновено мразят липсата на каквото и да е предложение или инициатива от ваша страна, дори когато става въпрос за такава дреболия, като например да се поръча десерт или да се гледа някакъв филм. И ако мъжът реши с кой филм ще се забавлявате вечерта, или какъв десерт да поръча вместо вас, то незабавно ще бъде разкритикуван за избора си.

4. Дяволски дразнещо е, когато жените остават тихи и отричат, че нещо не е наред и са ядосани

Те някак очакват мъжете да разчетат техните умове и да разберат каква е причината за лошото им настроение.

5. Никой не обича да бъде сравняван с бившия партньор. Но жените обикновено правят това. И в повечето случаи коментарите, забележките и сравненията са злобни и цинични.

6. Жените са склонни да проявяват подозрения към действията на своя партньор. Може да е за нещо толкова просто като една вечер с приятели или случайна среща с колежка.

7. Мъжете просто мразят, когато споделяте всичко за сексуалния си живот с вашите приятелки. Как може човек да се чувства комфортно, знаейки, че там някъде има други жени, които са наясно какво се случва в спалнята?

8. Непрекъснато мрънкате, че трябва да се пестят пари, да се правят инвестиции, да се мисли за бъдещето

И в същото време казвате: Ама не е необходимо да се претрепваш от работа… Животът е пред нас. Я чакай да ти покажа каква изгодна оферта за Бали открих…

9. Изобщо не се замисляте, когато му казвате, че той прекарва прекалено много време с приятелите си и харчи пари за глупости.

10. Правите годишнина от всичко, независимо дали става дума за първия път, когато сте се държали ръце, първата среща или първата целувка. Заедно с това е голям проблем ако той случайно забрави за тези „годишнини“.

11. Опитвате се да го прегръщате или да го целувате, когато той просто има някаква „досадна мъжка работа“.

12. Независимо от това дали имат аргументи, жените не се страхуват да направят ревизия на миналото и да посочат всички грешки, за да накарат мъжете да се чувстват виновни.

Може би има и още, но нека спрем до тук.

Ред е да разберем и с какво мъжете най-много дразнят жените

1. Ужасно досадно е мъжете да разцъкват игри на мобилния си телефон по време на пътуване, докато са в ресторанта и изобщо – винаги, когато имат възможност и си мислят, че никой не ги гледа.

2. Жените мразят да ги поправяте, когато неправилно изричат дума или са казали грешно заглавие на филм. Изобщо, жените много мразят да ги поправят – за каквото и да е.

3. Мислите, че тези червени панталони ви правят интересен? Изобщо не! Дори и да не го показват, жените се дразнят, когато мъжете демонстрират някаква самоинициатива по отношение на външния си вид. По възможност ще е добре повечето ви дрехи да бъдат от нея.

4. Опитвате се ѝ обясните проблемите си, когато тя се приготвя за работа и очевидно закъснява.

5. Представяте се пред приятелките ѝ с прякор, който вероятно сте получили в началното училище

6. Говорите за диети с приятелките ѝ, обяснявате ѝ какво са въглехидрати и транс мазнини. Дебела ли я нарекохте току що?

7. Да бъдете небрежен сексист относно предполагаемите женски стереотипи. Вижте пак точка 6.

8. Да се обръщате към нея с умалителното „жено“. И то пред приятелите ви. Или пред нейните приятелки. Горе-долу същото е ако я наречете с цялото ѝ име.

9. Непрекъснато да разказвате за вашите „невероятни“ пътувания. Не сте Джак Керуак, за Бога!

10. Да обичате (да предпочитате) футбола (моторите, рок концертите, фотографията, плуването, срещите с приятели, играта на табла) повече от нея.

11. Да сте строги и ненужно критични с обслужващия персонал и сервитьорите. И да си мислите, че това е проява на характер.

12. Да разговаряте с родителите си по телефона все едно сте в пубертета. Емоционално закърнели – такъв ще е извода от подобно държание.

Разделихме по равно онова, което жените мразят в мъжете (и мъжете мразят в жените). Направихме го, за да ви напомним, че никой не е съвършен. В крайна сметка, по-добре е да премълчите или да подминете някой дребен недостатък или грешка, отколкото да реагирате неподходящо и да го превърнете в спор, от който и двамата ще излезете наранени.

Източник: esquire.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *