Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Божур и маточина премахват острата кашлица

Котешка мента 100 г, маточина 100 г, 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Вратига 75 г, корен от аир 100 г, корен божур 100 г, 2 супени лъжици от билковата смес се поставя в емайлиран съд и се залива с 2 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона, оставя се да престои поне 15 минути. Пие се на малки порции през целия ден.

Корен девесил 100 г, градински чай 100 г, коприва 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

В емайлиран съд се сипва 500 мл бяло вино, 3 супени лъжици мащерка и 3 супени лъжици олио. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Вечер се втрива в болните места, като след това задължително трябва да се завият с топъл шал.

Пясъчна имортела 100 г, жълт кантарион 100 г, коприва 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 г 4 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *