Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Милиуми – как да ги премахнем в домашни условия?

5 ефективни рецепти, които премахват милиумите

Милиуми – тези кожни образувания представляват бели точки, които обикновено се бъркат с акне. Малките пъпчици са с бял или жълтеникав цвят и се образуват поради излишен кератин.

Най-често милиумите се появяват по лицето – около очите, клепачите и бузите. За щастие можете да ги премахнете в домашни условия, доверявайки се на следните ефективни народни рецепти.

милиуми
Премахване на милиуми – тези народни рецепти помагат

Рецепта №1: Маска с ябълков оцет и маринована царевица

За да си приготвите тази маска за премахване на милиуми, смесете чист ябълков оцет (най-добре домашен) с малко маринована царевица. Нанесете върху засегнатото място и изчакайте 30 минути. Измийте с вода и сапун. Хора, които са пробвали тази рецепта, споделят, че милиумите са изчезнали само след няколко дни.

Рецепта №2: Пчелен мед

От дълбока древност пчелният мед се използва за хидратиране и подхранване на кожата. Освен това успешно премахва и милиумите – просто нанесете малко мед върху засегнатата област. Изчакайте 20-ина минути, след което измийте лицето си с хладка вода.

Рецепта №3: Горещ компрес

Сложете чиста памучна кърпа в съд с вряла вода. Изчакайте водата да изстине (нека да е приятно топла), вземете кърпата и я сложете на лицето си за 15 минути. Повтаряйте процедурата всеки ден до изчезване на милиумите.

Рецепта №4: Маска със зехтин, захар и лимон

Друг ефективен метод за премахване на милиумите е приготвянето на домашна маска със зехтин, захар и лимон. За целта смесете сока на 1 лимон, 2 суп.л. захар и малко зехтин. Нанесете получената маска и оставете да подейства към 15 минути. Изплакнете с хладка вода. Тази маска се прави вечер, преди лягане. Трябва да избягвате слънцето, когато си правите маски с лимонов сок!

Рецепта №5: Масло от чаено дърво

Нанасяйте чисто масло от чаено дърво всяка вечер преди лягане. Оставете да действа цяла нощ. Маслото от чаено дърво почиства кожата и премахва милиумите.

Тези народни рецепти са изключително ефикасни и успешно премахват милиумите!

източник: http://www.shkarec.ru

крем против старчески петна
КРЕМ ПРОТИВ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА, ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И ИНФОРМАЦИЯ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79
поръчай крем против петна
Поръчай крема против петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *