БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

РЕЛАКСОФИТОЛ / RELAXOPHYTOL

Съдържа тримагнезиев дицитрат, екстракт от маточина и от грифония симплицифолия, пиридоксин хидрохлорид (с витамин В6), растителна микрокристална целулоза, магнезиев стеарат

Предназначение

релаксофитолРЕЛАКСОФИТОЛ е хранителна добавка – растителен продукт, който допринася за нормалното функциониране на нервната система и устойчивостта на психиката. Помага при стрес, напрегнатост, депресивни състояния, влошено качество на съня.

Продуктът е композиция от съставки с доказан положителен ефект върху нервите и психиката. Специфични функции изпълнява екстрактът от маточина, благодарение на който се неутрализират усещанията за несигурност, страх и напрегнатост. Екстрактът от екзотичната грифония оптимизира продукцията на серотонин и други хормони, от които зависят спокойствието и здравият сън. Витамин В6 балансира психиката, а магнезият съдейства за стабилно функциониране на нервната система.

Продуктът се препоръчва при преумора и стрес, за възстановяване след тежки болести и изтощение.

Как се употребява

Капсулите РЕЛАКСОФИТОЛ се поглъщат цели, без дъвчене или разтваряне, с вода. Обичайната доза е две на ден – една час преди обяда, и една вечер преди лягане.

Ако е пропуснат прием, трябва да се изчака времето за следващия и да се вземе обичайната еднократна доза. Не се препоръчва увеличаване на приема с цел компенсация.

Добавката може да се приема продължително. Първоначалният позитивен ефект може да се постигне за две до четири седмици; за трайни резултати е необходимо режимът да се поддържа около три месеца.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът обикновено се приема добре, но странични ефекти от рода на алергични обриви, отоци по лицето и затруднено дишане не са изключени.

Кога НЕ БИВА да се употребява

РЕЛАКСОФИТОЛ не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Противопоказан при бременност и кърмене.

Не се използва за лечението на деца под 12-годишна възраст.

Консултирайте се с лекар преди приема на капсулите, особено ако имате някакви хронични заболявания.

Взаимодействие с други медикаменти

Този продукт не бива да се приема едновременно с успокоителни или антидепресанти.

Безопасният паралелен прием с други медикаменти следва да бъде обсъден с лекар преди началото на терапията.

_

Усреднена цена в аптеките – 30 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *