БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Петя: Той ми причинява силен емоционален стрес! Какво да правя?

Силният емоционален стрес разболява

„Събрахме се да живеем заедно преди 8 месеца, като аз съм платила квартирата за година. Уж щеше да се включва с пари за продукти и сметки – нищо такова! Не съм видяла и стотинка от него… Все намира оправдания. Това ми причинява силен емоционален стрес и не знам какво да правя! Знам, че така вредя само на себе си… Ядосана съм, изпитвам безпомощност и безнадеждност.“

Петя, Т., 29 г.

Отговорът на специалиста:

Права сте, че силният емоционален стрес е крайно вреден за здравето ви! Скандалите са безсмислени в този случай. Възможно е да сте попаднали на използвач. Има такива типове мъже. Но ако сте сигурна в чувствата си към него и в неговите – към вас, значи си заслужава да разберете какво се случва.

емоционален стрес
Силният стрес разболява

Възможно е просто да има съвпадение на нещата – точно когато сте заживели заедно, може обстоятелствата в работата му да са станали по-трудни – да има проблеми. А когато мъжът остане без сигурен доход, това съвсем не го прави щастлив и той не се чувства комфортно.

Не проявявайте недоверие, ако ви дава някакво обяснение. Опитайте се да стигнете до истината: може би той си търси друга работа, но не успява.

Е, разбира се, ако всички ваши опити не водят до разумни обяснения, може би причината е друга.

Има и мъже, които заработват не зле, но нямат никакво желание да носят пари у дома. Ако вашият партньор е от този тип, ще трябва да седнете на „масата на преговорите“ и да се разберете – все пак, двама души, които живеят заедно, имат и общи отговорности. Да, той може и да каже: „Апартаментът не е мой – не е моя работа да плащам“. Значи може би сте направили грешен избор и това не е вашият човек.

А иначе, щом не носи пари за храна, защо не започнете да готвите само за себе си? Това може и да го накара да потърси компромис. Същото можете да направите и с интернета – сложете парола. Звучи малко коварно, но има ефект.

Подобен подход може да го накара да започне да се включва по-активно в семейния бюджет.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *