ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо трябва да носите гривна от червена нишка със 7 възела?

Днес червената гривна от вълнена нишка е едва ли не моден аксесоар. Някои хора я носят за да се предпазят от злото, други – за богатство, а трети – и поради двете причини

Може би вече е дошъл онзи момент, в който сте решили, че и вие трябва да имате такава гривна. Как е правилно да се проведе ритуала с червената нишка и защо трябва да има 7 възела? Защо не 3 или 10?

Опитни кабалисти, а не търговци казват как се носи правилно гривната от червената нишка и колко възела трябва да има. И най-важното – защо трябва да имате такава гривна?

Как да завържете червената нишка?

Кабала, като учение за божественото откровение, запечатано в свещените еврейски книги, обръща много внимание на нумерологията. В крайна сметка символите под формата на числа, използвани в тези съобщения, носят ключа към тайните знания, които помагат на хората във всички сфери на живота.

Според Кабала числото 7 символизира вдъхновение и трансформация. Тази цифра символизира и така наречения канал за сила (вечност). От това се оказва, че легендарната червена нишка със седем възела установява връзка с вашия духовен свят, представляващ солиден щит на пътя на всички зли, нечисти мисли и черна завист, които могат да навредят.

Много е важно да се разбере и осъзнае ритуала на седемте възела

Някои хора започват да казват своите седем желания, по време на завързване на възлите, или да дават обещания за себе си над всеки възел. Това само нарушава ритуала, намалява защитата на червената нишка и прави човека уязвим.

Може би сте виждали подобни гривни в бижутерийните магазини. Със сигурност ги има във всеки златарски магазин, украсени с различни фигурки от злато и всевъзможни висулки. Според учението Кабала не трябва да украсявате червената нишка с различни мъниста и символи на други религии. Основното е да изберете за себе си това, в което вярвате и да го следвате. И разбира се, да сте в мир със своето вътрешно Аз.

Червената нишка трябва да бъде завързана на лявата ръка

Най-добре е гривната да бъде поставена на ръката ви от някой ваш близък и добър човек. Не е задължително да е роднина. Докато се връзва нишката на китката трябва да се каже „Молитвата Бен Порат“, която ще засили защитните сили на гривната: „Тъй както рибите на земята са покрити с вода и лошото око няма власт над тях, злото око няма сила и над потомците на Йосиф. Ставам невидим за злото, привличам доброто. Болестите бягат от мен. Силен съм и съм непобедим за враговете.“

Разположението на възлите е както по дължината на нишката, така и върху финалното завързване, което също е от седем възела. Или иначе казано – може да избирате дали възлите ще са видими, или ще ги има само след самото завързване на гривната.

Разбира се, възможно е да решите, че това са глупости. Възможно е да не сте суеверен или да имате други разбирания за живота. Но, колкото и странен да ви се струва Ритуалът на седемте възела и подобните на него, психологията има обяснение. Ако не друго, по този начин хората добиват повече спокойствие, увереност и вяра в себе си. А това е много важно за емоционалното здраве и самочувствие.

Източник: takprosto.cc

уред за сребърна вода
Сребърната вода помага при много здравословни проблеми

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Защо трябва да носите гривна от червена нишка със 7 възела?

  1. Ира Стоянова каза:

    Много ми хареса това
    Искам да се запозная с вас Аз мксля че имам направена магия и искам да поговоря с вас лично моля ви Обадете ю 0895626137

    • Павлина каза:

      Чувала съм за тази гривна , но не знам как се правят тези възли . Може ли повече информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *