Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочутият билкар Мураков препоръчва за лечение на псориазис ТЕЗИ две билки

В lekuva.net и друг път сме публикували рецепти на прочутия билкар Мураков. Лечебните средства, които той предлага, са изключително ефикасни и достъпни


Владислав Мураков е руски лечител и билкар, станал известен малко след Втората световна война. Рецептите му са наследство от тежкото следвоенно време, когато за лечението на различни болести са се използвали рецепти предимно от руската народна медицина.

Понастоящем за лечение на псориазис се използват широка гама лекарства и физиотерапевтични методи. Терапията на това заболяване е насочена към ранното отстраняване на симптомите на обостряне и увеличаване на продължителността на ремисията. Сред лекарствата, използвани при псориазис, са хормонални препарати, базирани на кортикостероиди и други.

Случва се така, че болните привикват към даден медикамент и той спира да действа. Понякога съвременните препарати са прекалено агресивни, и това също се отразява зле на болните от псориазис.

Ето защо руският билкар Мураков, а и не само той, препоръчват на хората, които страдат от псофиазис, да изпозплзват фитотерапия

Значително предимство на билковото лечение на псориазиса е неговата относителна безвредност. Лечебните билки почти не предизвикват странични ефекти и действат внимателно върху тялото. В този случай, разбира се, билковото лекарство не трябва да се счита за единственият метод на лечение. То трябва да е един от компонентите на комплексната терапия на псориазиса, който е в състояние да подобри състоянието на пациента, да намали тежестта на обострянията и да удължи ремисиите.

Билковите рецепти на билкаря Мураков, които ви предлагаме днес, е за предпочитане да се ползват редовно поне 3 месеца, особено през есенните и пролетните периоди. За да подобрите терапевтичния ефект, можете да използвате комбинация от билките, предложени от руския лечител.

Змийска хурка и изсипливче – лековити рецепти на руски билкар помагат при псориазис

Вземат се 50 грама от грудките на билката змийска хурка, счукват се и се смесват с 500 грама чист пчелен мед. Приема се по една чаена лъжица 3 пъти на ден на гладно.

***

3 супени лъжици от билката изсипливче се варят в 600 мл вода 5 минути. Оставя се да кисне докато изстине и след това се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди хранене или 30 минути след хранене. За очистване на кръвта се пие чай от коприва 3 пъти на ден.

Ето и още една рецепта-бонус, която ще намали образуването на плаки при псориазис

10 грама дъбова кора, 30 грама върбова кора, 40 грама ливадмо отратниче, 20 грама росопас, 20 грама орехови черупки, 30 грама змийско мляко, 50 грама коприва, 30 грама великденче, 30 грама невен и 20 грама бял равнец. Всичко това се смесва. На 1 чаша вряща вода се слага 1 пълна чаена лъжица от сместа и се оставя 30 минути да изстине, след което се пие на глътки. Изпива се 1-2 литра за деня.

Източник: 1psoriaz.ru

Ин дерма псориазис
ИН ДЕРМА помага при псориазис

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *