ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Овладейте пристъпите при епилепсия с тези 3 рецепти от народната медицина

Епилепсия е нарушение на централната нервна система, при което мозъчната активност става ненормална


Това причинява припадъци или периоди на необичайно поведение, усещания, а по някога и загуба на съзнание. Всеки може да развие епилепсия. Това заболяване се наблюдава при мъже и жени от всички възрастови групи. Рискът от развитие на епилепсия е само от 4 % до 6 %, ако единият родител е болен, и от 10 % до 12 %, ако и двамата родители са болни.

Симптомите при епилепсия варират в зависимост от вида на гърчовете. В повечето случаи човек с епилепсия ще има склонност да има същия вид припадък всеки път. Затова симптомите ще бъдат сходни.

Лекарите обикновено класифицират пристъпите като фокални или генерализирани, въз основа на това как започва необичайната мозъчна активност.

Предлагаме ви три рецепти за овладяване пристъпите по време на епилепсия. Тези 3 рецепти са на нашата читателка Елена Иванова от гр. Русе. Тя изпробвала много и различни методи за справяне с коварната болест, но били без резултат.

Затова Елена решила да се обърне към народната медицина. След 6 месеца редовен прием припадъците намалели, а след още 6 месеца се разредили осезаемо.

3 рецепти подходящи за епилептици

Пие се чай от кимион на зърна. Консумира се 3 пъти дневно 30 минути преди ядене. Вместо кимион може да се използва розмарин.

5 грама листа от тютюн се заливат с вряла вода. Престоява 10 минути и се прецежда през тензух. Взема се 1 чаена лъжица 3 пъти дневно обезателно преди ядене. Тази рецепта е подходяща при парализа и мускулна конвулсия. Не трябва да се предозира.

Овъгляват се клони от върбово или липово дърво и се стриват на прах. 1 кафена лъжица от праха се слага в прясно мляко или вода и се изпива наведнъж 3 пъти 30 минути преди ядене в продължение на не по- малко от 40 дни. През този период се намазва слънчевия сплит 3 пъти на ден с чист зехтин.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *