Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вкусна закуска от 3 съставки пречиства отлично черния дроб

Ще ви разкрием лесна рецепта за закуска от три съставки, която пречиства отлично черния дроб

Черният дроб неслучайно е наречен „лабораторията на човешкия организъм“. В забързаното ежедневие все по-малко хора намират време да се хранят здравословно и да си осигурят достатъчно физическа активност. Истината е, че това обикновено води до различни заболявания. Сред тях са инсулти, диабет, рак, инфаркт и др.

За да избегнете всички тези сериозни здравословни проблеми, добре е да заложите на консумацията на здравословна храна. Освен това е необходимо да откажете цигарите и алкохола. Вместо това пийте по-голямо количество вода и спортувайте редовно. Всичко това ще се отрази благоприятно не само върху черния дроб, но и върху общото ви здравословно състояние.

Също така можете да направите пречистване на черния дроб с натурални средства. В следващите редове ще ви разкрием една изключително лесна за изпълнение рецепта, която пречиства отлично черния дроб. Добре е да я прилагате периодично.

За да си приготвите тази вълшебна смес, ще имате нужда от три продукта – моркови, цвекло и портокал.

пречиства отлично черния дроб
Как да пречистим черния дроб?

За ползите от цвеклото е изписано доста. Въпреки това обаче ще повторим, че то е изключително богато на хранителни вещества и антиоксиданти. Благодарение на съдържащите се в него антиоксиданти, цвеклото е отличен продукт за детоксикация на организма. Освен това съдържа бетаин – съставка, която елиминира успешно чернодробните токсини и същевременно повишава енергийните нива и подобрява мозъчната функция.

Морковите пък съдържат значително количество витамин А, който подобрява здравето като цяло.

Портокалите на свой ред са богати на витамин С и антиоксиданти, които прочистват черния дроб. Освен това съдържат сериозно количество холин, калий и фибри, които са полезни за сърцето.

За приготвянето на лечебната смес се нуждаете от 1 средна глава цвекло, 2 моркова и 4 портокала. Почистете съставките, сложете ги в блендер и ги смелете. Консумирайте получената смес всяка сутрин вместо закуска. Добре е да приемате тази смес в продължение на месец.

Източници: woman.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *