Просто упражнение за обемни скули и перфектна усмивка

Искате да имате красива усмивка? Тогава тази статия е за вас. Оказва се, че за да се сдобиете с перфектна усмивка трябва да потренирате малко, не само да посещавате редовно стоматолог


Само на пръв поглед усмивката е нещо неволно и просто за изпълнение. Като допълнение към демонстрирането на добро настроение, усмивката може да ни помогне в трудни ситуации да покажем своята привлекателност и надеждност. Мускулите, както е известно, имат памет. Затова и днешното предложение за изразителни скули и прекрасна усмивка се основава на комплекс упражнения. Този лесен комплекс от упражнения е предложен от японски майстори на красотата. В резултат на тази тренировка те ни обещават не само красива усмивка, но и високи скули и триизмерно, ясно очертано лице.

Тренираме усмивката – за перфектно очертано лице и ясен контур

Разгледайте добре тази снимка.

Вземете една добре почистена и гладка пръчица, като онези, които използват в кулинарията, за да се правят вкусни шишчета. Ако нямате под ръка точно такава пръчица, и обикновен шиш за плетене ще свърши работа.

След като разгледахте снимката, навярно сте забелязали хубавото момиче, което е захапало пръчката. Има нарисувани стрелки около устата и пръчицата. Те обозначават посоката на движение.

И така, да започваме упражненията за хубава усмивка и добре очертани скули

Упражнение 1. Устните са затворени, мускулите са леко напрегнати нагоре и задържат пръчицата. Не задържайте дъха си.

Упражнение 2. Повдигнете мускулите на бузите, за да усилите напрежението на мускулите, описано в Упражнение 1.

Упражнение 3. Изпълнява се с отворена уста. Усмивката трябва да е видима, като разкрива поне 6 – 8 горни зъба.

Упражнение 4. Усмивката става още по-широка – разкриват се поне от 8 до 12 горни зъба.

Упражнение 5. Не забравяйте да направите масаж, за да отпуснете мускулите. С три пръста, намазани предварително с крем, правете спираловидни завъртания и по двете бузи. С опаката част на дланта се правят широки, заглаждащи и повдигащи брадичката движения.

Упражнение 6. Движете дланите нагоре към ушите. Завийте на слепоочието и се спуснете надолу, преминавайки зад ухото. След това, със същите заглаждащи движения слезте надолу по шията до ключицата, за да възстановите мускулите.

Всяка стъпка трябва да бъде изпълнявана най-малко за 30 секунди.

Източник: agelessportal.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *