ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

МЕЛАТОНИН МАКС / MELATONIN MAX

Съдържа мелатонин, безводен калциев хидрогенфосфат, хидроксипропилметилцелулоза, коповидон и силифицирана микрокристална целулоза, лубритаб, магнезиев стеарат

Предназначение

мелатонин максМЕЛАТОНИН МАКС от Адифарм предствя таблетки с удължено освобождаване; всяка от тях съдържа 3 мг мелатонин. МЕЛАТОНИН МАКС подобрява качеството на съня: скъсява фазата на преминаване от будно състояние в сън; предпазва потребителя от събуждания през нощта и трудно заспиване след това; ликвидира усещането за умора сутрин, при събуждане. С този продукт се улеснява адаптацията при продължителни пътувания със смяна на часовите пояси.

С помощта на този продукт се подобрява устойчивостта на организма към стресови натоварвания. Счита се, че балансираният му прием предпазва от преждевременно стареене на клетките.

Как се приема

МЕЛАТОНИН МАКС се взема след консултация със специалист. Стандартният прием е една таблетка – вечер, преди лягане. Активната съставка мелатонин в продукта е 3 мг, от които един мг действа веднага, а останалите два се освобождават два часа след приема. Продуктът упражнява интензивно действието си в продължение на около 4 часа.

Препоръчително е таблетката да се взема по едно и също време. Ако е пропуснат прием – терапията продължава на следващия ден с обичайната доза. Не е желателно да се променя дневната доза самоволно.

Възможни нежелани ефекти

Страничните ефекти, за които има информация, са усилваните първоначални симптоми като сънливост или безсъние, проблеми със стомашно-чревния тракт, главоболие. В повечето случаи се касае за преходни прояви.

Възможно е още потребителят да изпита алергична реакция към някоя от съставките на продукта.

Кога НЕ БИВА да се употребява

МЕЛАТОНИН МАКС не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Не се използва при бременност и кърмене. Продуктът е противопоказан за деца и подрастващи под 18 години.

Не се препоръчва за потенциални потребители с хипертония, диабет, с тежки бъбречни заболявания, след инсулт или инфаркт.

Препоръка: продуктът не бива да се използва през светлата част на деня.

Взаимодействия с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на МЕЛАТОНИН МАКС, от които са последвали негативни ефекти за пациента. Въпреки това приемът на продукта се обсъжда с лекар, като се коментира и съвместяването с други лекарствени продукти.

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за 30 таблетки от 3 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *