Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подмладяване на лицето по метода на Хироши Кацуяма: само 1 минута на ден!

С възрастта лицето става по-обемно и подпухнало. Това се дължи както на повишената телесна мазнина, увисване на меките тъкани, така и на анатомичните промени в костите


Чертите на лицето се размазват, клепачите увисват. Това прави лицето по-малко привлекателно и издава годините.

Предлагаме ви метод, който може да стопира тези процеси. Единственото, което се иска от вас, е да сте постоянни, да имате волята и мотивацията да правите упражненията ако не всеки ден, то през ден.

Тази практика принадлежи към една от най-популярните области в японската корекция на лицето и самопомощ – Kogao. На японски език „kogao“ означава „малко лице“. Лозунгът на тази гимнастика е „Малко лице за една седмица!“. В Япония, в областта на корекцията и саморегулирането на лицето, са познати много методи, насочени към придобиване на малко лице.

Смята се, че по подразбиране малкото лице изглежда по-добре и по-младо. И когато японките започнат да работят по корекцията, или за отстраняването на промените, свързани с възрастта, една от главните им задачи е да запазят обема на лицето малък.

В това има сериозна физиологична причина. Както прочетохте в началото на статията – с възрастта лицето става по-обемно. Ако пък е налице обратния процес, то кожата започва да се смъква надолу, което също е причина за притеснения, свързани с естетиката.

Хироши Кацуяма

Да поддържате лицето си младо не е суета, казва Хироши Кацуяма. Начинът, по който изглеждаме отвън, представлява цялостна визитка на нашето здраве

Тези упражнения работят независимо от възрастта или пола. В допълнение към стимулирането на мускулите, намаляване на мастните натрупвания, премахването на подуването, упражненията с езика укрепват церебралната циркулация и активират работата на мозъка. Също така помагат да се коригира асиметрията. Ако изпълнявате упражненията 1 път на ден, като отделяте по минута за упражнение, видимият ефект ще бъде постигнат след 2 седмици. Може да отделяте по минута на ден за едно конкретно упражнение. Така ще правите различни упражнения всеки ден, но пък за сметка на това добрите резултати ще се появят по-късно.

Изпълнявайте упражненията най-добре сутрин веднага след събуждане. Това помага бързо да се освободите от подуването след сън. А ако ги правите вечер, защото сутрин нямате време, е възможно да облекчите напрежението във врата и раменете.

И така, нека започнем!

1. Напред!

Изправете се и изкарайте езика напред, доколкото е възможно, като едновременно с това спускате раменете надолу. Опитайте се да почувствате как се напряга сублингвалната област (областта под брадичката). Задръжте в това положение за 5 секунди.

2. Нагоре!

Спуснете раменете надолу и издърпайте езика нагоре, сякаш се опитвате да докоснете върха на носа.

Издърпайте езика доколкото е възможно, задръжте тази позиция за 5 секунди, раменете се издърпват през цялото това време.

След това се отпуснете и релаксирайте. Опитайте се да изпълнявате упражнението в умерено темпо.

3. Надолу!

Издърпайте езика и го изтеглете надолу, сякаш се опитвате да стигнете до върха на брадичката. Едновременно с това снижавайте раменете.

Издърпайте езика доколкото е възможно, задръжте в това положение за 5 секунди, а след това отпуснете и релаксирайте.

4. Надясно!

Спуснете лявото рамо и в същото време извадете езика и го издърпайте доколкото е възможно надясно.

Не забравяйте да издърпвате и раменете. Задръжте в тази позиция 5 секунди.

5. Наляво!

По същия начин, но в обратната посока. Спуснете дясното рамо и едновременно с това поставете езика възможно най-наляво.

Задръжте тази позиция за 5 секунди. Релаксирайте след изпълнение на упражнението.

6. В кръг!

Спуснете рамената, издърпайте езика и го завъртете по посока на часовниковата стрелка.

Извършва се в продължение на 5 секунди.

След това се отпуснете.

Важни съвети

• Лицето по време на изпълнение трябва да бъде разположено напред – нито много нагоре, нито надолу, нито отпуснато.

• Когато спускате раменете, издърпайте лопатките назад.

• Брадичката трябва да образува прав ъгъл с шията.

Тази практика може да се изпълнява в непрекъснат цикъл. Езикът наляво, надясно, надолу, нагоре, в кръг и напред – това е един цикъл. Необходимо е да извършите 5 такива цикъла. Във всяка от позициите на езика останете в продължение на 5 секунди.

Източник: agelessportal.ru

крем против старчески петна
Крем против петна, телефони за поръчки 0885 49 20 82, 0877 90 45 79
поръчай крем против петна
Поръчай крема против петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *