Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Смес от три съставки при болки в ставите (рецепта на билкаря Малахов)

Лечение на болки в ставите –  лесна рецепта помага за овладяване на болезнените симптоми при остеохондроза. Хилядите хора, които са пробвали тази лечебна смес, се кълнат в нейната ефективност

болки в ставите
Запомнете добре тази ефективна рецепта за лечение на болки в ставите. След прилагането ѝняма да чувствате болка в продължение на няколко години,  болезнената скованост ще изчезне, а мускулите ще са отпуснати и релаксирани.

Тази древна рецепта от руската народна медицина стана отново популярна,   благодарение на лечителя Малахов.

Генадий Малахов е известен руски лечител и билкар. Рецептите на Малахов са помогнали на много хора, издадени са в книги, често са публикувани и в руските печатните издания, посветени на здравето. Генадий Малахов е желан гост на различни здравни предавания, излъчвани на територията на Русия.

Генадий Малахов
Генадий Малахов

Сол, черен пипер и зехтин. Това е смес за масаж, направена от нерафинирано растително масло, черен пипер и сол (можете да използвате и морска сол, стига да е по-ситно смляна).

Ще ви трябват: 10 супени лъжици сол, 5 супени лъжици черен пипер и 25 супени лъжици олио (може да е маслиново олио, може и да е слънчогледово – важното е да не е рафинирано).

Лечебна смес за лечение на остеохондроза и болки в ставите от различен произход

Подготовка :

1. Смесете солта, черния пипер и олиото в подходящ стъклен съд. Черният пипер предварително се начуква. Не е желателно да използвате мелничка.

2. Затворете.

3. Оставете да престои няколко дни, като от време на време разтръсквате стъкления съд, за да се омешат съставките. В зависимост от температурата на помещението, в което се съхранява, сместа ще е готова до седмица или десетина дни.

Инструкции за употреба на лечебната смес

Всяка сутрин трябва да се прави енергичен масаж там, където се усеща болка. Първоначално масажирайте 2-3 минути, всеки ден. След 2-3 дни увеличете времето, с още 2-3 минути, докато станат 20 минути енергичен масаж. След края на масажа покрийте мястото с топла и влажна кърпа.

Тази процедура може да причини незначително дразнене на кожата. Следователно, след края на масажа, избършете мястото със суха кърпа и намажете с по-мазен крем.

В резултат на ежедневния масаж се стимулира кръвообращението и се подобрява регенерацията на хрущяла и костта. 8-10 дни след редовното прилагане на масаж с лечебната смес се наблюдават радикални промени.

Възстановява се кръвния поток в гръбначния стълб, главоболието изчезва и се подобрява зрението. Освен това се постига и значителен релакс и тонизиране на мускулите. Това се дължи на факта, че тялото се изчиства от токсини, което на свой ред нормализира метаболизма.

По време на процеса на прочистване може да почувствате лека сънливост или замаяност. Но това не се случва често. По правило лечението на остеохондрозата протича без странични ефекти и осигурява отлични резултати.

Източник: dawoman.ru

Изглед на опаковката на продукта Артромин
АРТРОМИН – чешкото чудо за ставите

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *