БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

ТРИПТОЗИН / TRIPTOZIN

Съдържа L-триптофан, 5- HTP грифония симплицифолия, магнезий, витамин В6, както и калциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеара

Предназначение

ТРИПТОЗИН се препоръчва при нарушен енергиен баланс, отпадналост и постоянно усещане на умора. Помага за преодоляване на състояния с потиснатост и апатия след професионална преумора, семейни проблеми, при начална фаза на отказ от тютюнопушене и др.

Продуктът е тип хранителна добавка, всяка съставка от която играе определена роля при възстановяването на организма от физически и нервни претоварвания. L-триптофанът  и 5-НТР стимулират продукцията на серотонин, който е гарант за успешно функциониране на нервните трасета, баланс на енергийния статус и емоционално равновесие. Синтезът на серотонин се подпомага и от добавените в продукта магнезий и витамин В6. Приемът на ТРИПТОЗИН попълва възможните дефицити на някои от посочените компоненти, а това директно се отразява на продукцията на серотонин и поддържането на добро здраве.

Как се приема

Приемът на ТРИПТОЗИН най-често е два пъти дневно по една таблетка. Правилото е таблетката да се приема половин час преди хранене; обикновено това се прави преди закуска и преди обяд или вечеря. Възможно е лекуващият да има друга препоръка за конкретен пациент.

Стабилни резултати могат да се очакват седмица след началото на приема, но подобряване на самочувствието може да се усети още след първата таблетка. Продължителността на приема е по лекарска преценка. Промяна в дневната доза и прекратяване на приема може да назначава единствено лекуващият.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ТРИПТОЗИН може да стимулира алергични реакции; в случай на проявени симптоми в тази посока приемът следва да се прекрати и да се потърси лекарска помощ.

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмачки. Всяко възможно съвместяване с други продукти следва да се обсъди компетентно с оглед сигурността на пациента.

Възможни лекарствени взаимодействия

ТРИПТОЗИН може да участва в комплексни терапии на някои заболявания, като за това е необходима лекарска препоръка.

При необходимост от съвместен прием с антидепресанти това следва да става под лекарски контрол.

_

Усреднена цена в аптеките – 17 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *