Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 начина за прочистване на червата със сода (рецепти от Марва Оганян)

Редовно прочистване на червата трябва да се прави. Тази процедура е нужна за възстановяване на целия организъм, както и за предпазване от заболявания, които лесно могат да се превърнат в хронични

Традиционната медицина предлага много и ефективни начини за очистване на червата. Днес ще ви запознаем с три лесни рецепти за прочистване на червата със сода.

Прочистването на червата със сода, предложено от руската терапевтка Марва Оганян, ще ви помогне да се освободите от токсините, шлаките и паразитите, които бавно, но сигурно тровят тялото ви.

Как да почистите червата със сода – три метода, станали популярни, благодарение на руската Лидия Ковачева – Марва Оганян

Метод 1. Содирана вода

Това почистване на червата със сода се извършва само сутрин, веднага щом се събудите.

– Първо, изпийте една чаша вода със стайна температура.

– След това изпийте още една чаша с топла вода, в която сте разтворили чаена лъжичка сода. Изчакайте 15 минути и повторете процедурата. Общо за 60 минути трябва да изпиете 4 чаши с топла вода и разтворени в тях чаена лъжичка сода.

– Докато пиете водата не спирайте да се движите. Не е необходимо да правите специална гимнастика. И обичайната домакинска работа е добър начин за раздвижване.

– В рамките на 1-2 часа ще изпразните червата, след което трябва да продължите да пиете вода със сода, като намалите дозировката на содата до половин чаена лъжичка.

Содираната вода трябва да се пие, докато урината ви не придобие много светложълт цвят.

Такова прочистване на червата се прави веднъж на два месеца.

Метод 2. Почистете червата със сода и суроватка

Процесът на прочистване се извършва с клизма. Заедно с това се спазва диета. Това е един доста агресивен метод за изчистване. Подходящ е за хора, които са спазвали определена диета. Не се препоръчва за пациенти с язва, колит или гастрит. Като цяло се препоръчва да се прави от хора, които имат опит в гладуването и спазването на по-драстични диети.

– Вземете два литра суроватка и разтворете в нея една супена лъжица сода за хляб.

– На първия ден от прочистването, сутринта и на празен стомах, направете очистваща клизма.

– Около час след това изпийте 50 мл. инфузия от лимон и чесън. През целия ден е необходимо да не се яде, а да се пие само суроватка, доматен сок и вода.

– На втория ден – направете отново клизма и отново изпийте 50 мл. от чесново-лимонената инфузия. През деня изяжте около килограм зеленчуци асорти, които предварително сте задушили. Заедно с това се изпива един литър ябълков сок и вода.

– На третия ден – отново клизма и инфузия. През деня се консумира много вода, постна зеленчукова супа и плодове, без банани, грозде и круши.

Такова почистване на червата може да се прави два пъти в рамките на три месеца.

Метод 3. Изчистване на паразити с помощта на сода

Паразитите проникват в червата по различен начин, хранейки се с полезни вещества от нашето тяло, и оставяйки след себе си „продукти“ от собствената си жизнена дейност. Тези „продукти“ са отрова за нашето тяло. Отрова, която намалява имунитета, и в резултат на това се появяват различни заболявания.

– В 800 милилитра вода се разтваря около 20-30 грама сода. Температурата на разтвора се повишава до 38-40 градуса.

– Пригответе два литра обикновена вода с температура 22 градуса. Тази вода се използва преди клизмата със сода и след нея – за изчистване.

– След това извършете процедурата за прочистване със содена клизма – първо изчиствате с чистата вода, след това следва содирания разтвор. Задръжте содирания разтвор в тялото поне половин час. Завършете процедурата с чиста вода. Изпразнете червата.

Курсът на това почистване продължава в рамките на 10 процедури, провеждани всеки ден.

След прочистване на червата със сода се усеща значително подобрение в състоянието, прилив на енергия и жизненост. Освен това, всяка процедура за чревно почистване помага да загубите поне няколко излишни килограма, и да се почувствате много по-добре, отколкото преди. Желаем ви здраве!

Източник: health4ever.org

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *