Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чесновата вода на Галя пази от инсулт (и помага при още куп болести)

Рецептата на Галя за чеснова вода стана популярна буквално за една нощ. Защо? Защото силата на това просто природно лекарство е неоспорима!


Почти всеки е прочел или знае нещо за ползите от чесъна. Може би най-често се сещате за него, когато става дума за укрепване на имунитета или при борба срещу настинки и грип. Но, чесънът има и други полезни свойства. Особено, когато е в съчетание с други продукти.

Рецептата на Галя може и да не е на самата Галя, но стана известна благодарение на нея. Галя е името на жената, която е споделила този прост, лесен и ефективен начин за лечение на много заболявания. Както знаете, социалните медии имат способността вирусно да разнасят всякакви новини, включително и рецепта за борба с вирусите. Затова нека разберем малко повече за рецептата на рускинята Галя, която първа публикува във фейсбук инструкциите за направата на чеснова вода.

Само 2 скилидки от този естествен антибиотик, сложени в чаша топла вода, могат да ви спасят от цял ​​куп болести. Нека не задълбаваме прекалено много върху това чия е рецептата. Най-добре ще е да ви я кажем, както да поговорим за това как точно и за какво точно помага.

Чеснова вода – лесен и достъпен начин да преборите много болести

Ето как правилно да приготвяте чесновата вода, при какви заболявания трябва да се взима, както и в кои случаи е по-добре да не използвате тази рецепта.

СЪСТАВКИТЕ:

2-3 скилидки чесън
3 филийки пресен лимон
1 чаена лъжичка зехтин
1 чаша топла вода

ПОДГОТОВКА:

1. Обелете скилидките чесън и ги нарежете на малки парченца.

2. Сложете нарязания чесън в подходящ съд. Добавете няколкото парчета лимон и зехтина.

3. Нека сместа ври в продължение на 15 минути. Прецедете и веднага използвайте.

Възниква въпросът: защо чесновата вода съдържа точно тези продукти?

Чесънът e един от най-добрите антимикробни агенти. Tой ефективно почиства кръвоносните съдове, стомаха и изхвърля паразитите от тялото.

Лимонът подхранва организма с витамини, добре разтваря токсините, стимулира изгарянето на мазнините, подобрява тена.

Високото съдържание на калий в лимона укрепва сърцето, благоприятно засяга работата на мозъка и нервната система. Страхотно е използването на лимон за храносмилателната система. Употребата му подобрява работата на черния дроб, стимулира производството на ензими и също така разрежда жлъчката.

При редовна употреба на чесновата вода, рискът от сърдечни заболявания, инфаркт и инсулт намалява. Това природно лекарство помага за разреждане на кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци. Чесънът понижава кръвното налягане и нормализира нивата на холестерола.

Ползите за здравето от ежедневната консумация на чеснова вода също така включват: повишена устойчивост към инфекции, намалена болка в ставите, благоприятно влияние върху черния дроб и бъбреците.

Не се препоръчва чесновата вода да се пие всеки ден. Два пъти в седмицата, в продължение на поне 6-7 месеца, е напълно достатъчно.

Най-добре е да приемате чесновата вода сутрин 30 минути преди закуска. Ако са ви изписани разреждащи кръвта или лекарства, които намаляват кръвното налягане, консултирайте се с лекар, преди да решите да ползвате чесновата вода.

Източник: econet.ru

чесън
Чесън – капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Чесновата вода на Галя пази от инсулт (и помага при още куп болести)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *