Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Оз съветва как да използваме малиновите кетони за отслабване

 

Малинови кетони, това са ензими, които помагат за по-лесно отслабване като стимулират метаболизма и обмяната на вещества

 

малини
Кетоните, това са ароматни съединения, които присъстват в плодовете на малините, къпините и боровинките

Как тези малинови кетони помагат за по-бързото отслабване?
Проведени са експерименти върху плъхове, които редовно приемали малинови кетони. Изследванията показват, че дори когато се яде много висококалорична храна, те свалят килограми. Причината за това е, че метаболизмът на мазнините се ускорява.

Въпросното проучване е проведено в един от университетите в Япония през 2005 година. Там учените стигат до извода, че малиновите кетони ускоряват метаболизма на мазнините, предпазват черния дроб и цялото тяло от затлъстяване. От биохимична гледна точка, малиновите кетони, които влизат в организма, допринасят за производството на хормона адипонектин. Неговата роля е свързана с намаляване нивото на захарта и мазнините в кръвта, а също така повишава чувствителността на клетките към инсулин.

отслабване
Действието на Малиновите кетони е подобно на действието на Капсаицин (биологично активно съединение, намиращо се в лютия червен пипер) и Кинефрин (намиращо се в кората на горчивия портокал). Те представляват важни съставки в диетичните режими. Тяхната роля е свързана с увеличаване на енергията на организма, осигуряват антиоксидантна защита, пречистване на черния дроб и потискане на апетита.

малинови кетони
Как трябва да приемате Малиновите кетони?

При започване на борбата с наднорменото тегло, трябва да внимавате с дозите като в началото е добре да приемате ниски дози- около 100 мг на ден, като постепенно се увеличава до 500мг два пъти дневно.
Най-добре е да ги приемате 30 минути преди хранене или по време на хранене с пълна чаша вода.
Официалната препоръка на японските лекари се взема предвид спрямо килограмите. Може самостоятелно да изчислите вашата доза на база съотношението: 0,42 мг/ вашите килограми.

 

доктор оз
Доктор Оз е звезда в Америка, а за неговите почитателки всяка негова дума е закон. Той е професор по сърдечносъдова хирургия и в същото време дългогодишен сътруднук в „Шоуто на Опра Уинфри“

Ще отслабна ли?
Много хора си задават този въпрос преди да започнат приема на Малинови кетони. Трябва да спазвате някои правила на доктор Оз:
–Съчетайте приема на Малинови кетони с физическа активност.
–Спазвайте здравословен режим на хранене.
–Намалете приема на белтъчини от животински произход.
–Приемайте достатъчно количество вода между храненията.

Източник: http://www.poleznenko.ru/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *