Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Елегантни като японките- как да свалим 7 килограма за 5 дни?

 

Всички се възхищаваме на кукления вид, порцелановата кожа и тънката талия на японките. Това се дължи на специална гейша диета, която се спазва и днес от съвременните японски жени

гейшаЯпонските жени винаги са били известни със своята красота. Гейшите не са просто невероятни, те очароват жителите на целия свят. С едно споменаване на японска гейша, въображението ни веднага си представя образа на красиво тайнствено момиче със снежнобяла кожа, блестяща коса и тънка фигура.

Артър Голдън в книгата си „Мемоарите на една гейша“ не разказва само история за едно младо момиче, което преминава по целия път, за да се превърне в истинска гейша. Книгата ни позволява да се докоснем и проникнем в живота на тези хора, за да видим как са живели гейшите в средата на миналия век, вдъхновени от силата, волята и смелостта на жените в тези дни.

Именно силата на волята е в основата при загубата на тегло с диетата гейша. Тя се смята за много стриктна, но много ефективна.

екатерина страженова
Екатерина Страженова

 

Защо жените избират диета гейша?

Първата причина, поради която много жени избират тази диета, е нейният бърз резултат. Жените отбелязват, че виждат резултата буквално на третия ден. Ефективността на този хранителен режим бе доказана от примера на телевизионната водеща Екатерина Страженова.

По време на тази диета не само се губи тегло, но се извършва и пълна детоксикация на организма. Диетолозите съветват за по-голям резултат диетата да се повтори след 2-3 седмици. Причината за това е, че през първия път, излишното количество вода в тялото изчезва, отоците намаляват, а токсините излизат извън организма. По време на втория път, се премахват излишните килограми.

Основни правила на диетата:

1.За да започнете тази гейша диета е необходим въвеждащ етап. Това е периодът на подготовка на организма за строга диета. Количеството консумирана храна намалява. Захарта и алкохола се изключват от менюто. Необходимо е да преминете към ястия с прост състав- салата от зеленчуци, супи и други.
2.По време на диетата, само 3 продукти могат да се приемат- ориз, зелен чай и мляко.
3.Може да се придържате към диетата не повече от 5 дни.
4.По време на тази диета трябва да се движите много: ходене, тичане, спорт или танци. Гейшите в миналото са били подлагани на големи натоварвания всеки ден.
5.Необходимо е да се пие много вода: обикновена минерална или газирана вода.
6.Последното хранене трябва да е най-малко 3 часа преди лягане.
7.След като спрете с диетата, трябва да продължите да спазвате основните правила.
8.По време на диетата, една жена трябва да се грижи за себе си, своето състояние и настроение.

*За да запазите тънка фигура след диета Гейша е необходимо да следвате основните правила- не яжте голямо количество сладки, сосове, алкохол. Въпреки тези строги правила, ако се настроите положително, ще ви бъде по-лесно да ги спазвате.

 

Японската диета Гейша не е подходяща за:

–бременни или кърмещи жени
–професионални спортисти
–хора с хронични заболявания
–хора с непоносимост към лактоза и млечни продукти

Трите основни продукта: 

ориз
Ориз
Оризът е подходящ продукт не само за отслабване, но и за цялостно пречистване на тялото. Тази древна зърнена култура е известна с минералния си и витаминов състав. Той е почитан както от гейшите, така и от съвременните японски жени. Въпреки това, приемането на ориз ежедневно за дълго време застрашава организма, тъй като тялото има дефицит на калий. Ето защо тази диета, базирана на ориз, е разрешена за не повече от 5 дни. Времето е достатъчно, за да свалите 5-7 килограма.

зелен чайЗелен чай
За да постигнете ефективни резултати и да пречистите тялото си е необходимо да замените голяма част от приеманите течности ежедневно със зелен чай. Наличието на антиоксиданти е причината за неговите свойства:
–да забавя стареенето
–да дава енергия на организма
–да стимулира кръвообращението
–да разширява стените на кръвоносните съдове
Диетичните свойства на Зеления чай са активирането и отстраняването на излишните течности от организма, намалява чувството за глад и по-бързо извършва обработка на мазнините.

Мляко
Млякото обогатява организма с полезни аминокиселини. Специалните вещества, намиращи се в него, повишават имунитета и осигуряват защитните свойства на тялото. Млякото има положителен ефект върху дейността на стомаха, ускорява метаболизма.

Меню за деня
Благодарение на съставките, диетата с ориз и зелен чай влияе много добре на стомаха. Усещането за глад няма непрекъснато да ви гони.

Сутрин
2 чаши зелен чай без захар, за да си осигурите лесен и вдъхновяващ старт за деня. В чая може да добавите мляко, но в пропорция 50/50.
Обяд
250 грама ориз без сол и подправки. И също толкова можете да изпиете затоплено мляко.
Вечеря
250 грама варен ориз, без сол и подправки, чаша зелен чай с мляко без захар.

Освен това трябва да приемате голямо количество минерална вода, така че консумацията на ориз да не се отразява отрицателно върху работата на стомаха.

сваляне на килограмиРезултати от диетата:
–тънка фигура
–здраво тяло
–чиста и сияеща кожа
–здрава коса и нокти
–енергийно и емоционално състояние

 

Отзиви от жени спазили диета Гейша:

Инна, на 32 години: „Обичам тази диета. Ориз и зелен чай мога да приемам постоянно и така тази диета не ме притеснява изобщо. За 5 дни губя няколко килограма. Чувствам се добре.“

Олга, на 44 години: „За мен това е много труден и строг хранителен режим, но много ефективен. Направих тази диета 2 пъти. Всеки път свалях по 3 килограма.

Ако искате да отслабнете по бърз начин, да изчистите организма от токсините, да имате чиста кожа и здрава коса, то тази диета е подходяща за вас.

Източник:
http://aveslim.ru/diety/populyarnye/dieta-gejshi.html

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *