ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецептата на Доктор Оз при проблеми с панкреаса и черния дроб: лесно се прави, бързо действа и не струва много

Нашият черен дроб – един невероятен орган, който, като филтър ежедневно очиства организма от токсини и примеси


Когато ядем повече храни, отколкото организма може да обработи (и в същото време се движим много малко), храносмилателната система е принудена да работи под натиск. Същевременно тя инкубира токсините интензивно.

Често хората, които се нуждаят от пречистване на черния дроб, страдат от симптоми като често главоболие, запек, нездравословен цвят на кожата, пожълтяване на бялото на очите, гадене, оригване, тежест и подуване на корема, метален вкус и горчивина в устата, умора и апатия, раздразнителност.

Ако имате най-малко три от горните признаци, си струва да помислите за почистване на черния дроб. Предложената от нашия редакторски екип рецепта е от предаването на небезизвестния Доктор Оз. Той няма нужда от представяне, но все пак е добре да припомним, че неговите рецепти са лесни, ефективни и много полезни. Ориентирани са предимно към проблеми на храносмилателната система.

Доктор Оз
Доктор Оз

Рецептата, която ви предлагаме днес бавно и полека, но с дълготраен резултат разгражда мазнините около черния дроб, намалява апетита, укрепва имунната система и облекчава храносмилането. Напитката, която се приготвя лесно и бързо има благоприятен ефект и върху здравето и работата на панкреаса.

Как бързо да изчистите черния дроб

СЪСТАВКИТЕ

  • 1 супена лъжица зехтин
    1 супена лъжица прясно изцеден портокалов сок
    1 чаена лъжичка лимонов сок
    150 ml вода
    1/2 ч.л. настърган корен от джинджифил
    1 скилидка чесън

ПОДГОТОВКА

1. Поставете всички съставки в блендер и ги смилайте, докато се превърнат в гладка смес.

2. Готовата напитка се препоръчва да се консумира 1 час след хранене. Процесът на лечение е 3 дни.

Важно е да се разбере, че този метод за почистване на черния дроб не е подходящ за всички хора. При язва, гастрит или друго възпаление на стомашно-чревния тракт от приема на напитката може да възникнат усложнения. Също така, преди да започнете да я употребявате, трябва да направите ултразвук на черния дроб и жлъчния мехур, съветва доктор Оз. Факт е, че съставът на напитката включва джинджифил, който може да предизвика движението на камъните в жлъчката.

Здраве за вас и вашите близки! Не забравяйте да споделите с тях този ефективен метод за изцеление на черния дроб.

Източник: woman.ru

холимин ползи
ХОЛИМИН – при камъни в бъбреците и жлъчката, за подкрепа на черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *