Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Студени крака – този проблем вече е в миналото

Наномагнитните чорапи помагат, пише Марина от Пловдив

Здравейте! Аз съм жена на 29 години и живея в град Пловдив.

По професия съм сладкар, но в момента съм по майчинство.

Преди да забременея, а и по време на бременността, нямах проблем със студени крайници. Тази зима не знам какво се случва, но краката ми непрекъснато са студени. Все едно ходя боса по снега – така се чувствам.

Мъжът ми все ми се смее, когато обуя два чифта тънки чорапи, че и едни дебели терлици, дето баба ми беше оплела.

Вечер си накисвам краката в леген с топла вода, но и това не помага. След като ги извадя, минават има-няма 30 минути и пак са студени. Масажирала съм ги и с разни масла, уж да ми се подобри кръвообращението, но слаба работа.

студени крака
Чорапите „Биомагнетик Пауър“ помагат при студени крака

Миналата седмица, след като бебето заспа, реших да потърся други решения за моя проблем в интернет. Търсех сигурно поне час докато не попаднах на вашия сайт. Първоначално ми се стори странно с какво чорапите „Биомагнетик Пауър“ са по-различни от обикновените. Прочетох подробно описанието и без да се чудя много, си поръчах два чифта. Поръчах си два чифта, че така имаше и безплатна доставка и спестих някой друг лев.

Не бях сигурна дали ще ми помогнат, но не бяха скъпи и затова рискувах. Е, след като ги нося вече седмица, честно казано, съм благодарна на себе си, че ги отделих и дадох тези пари. Доволна съм и то много!

Вече ходя у дома само с тях и краката са ми толкова топлички. Няма и спомен от студените крака. Препоръчвам ги с две ръце! И не се чудете много, а купете директно 2 чифта – така ще имате безплатна доставка.

Марина

Повече за наномагнитните чорапи „Биомагнетик Пауър“ можете да прочетете ТУК или да се обадите на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *