Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Успешно отслабване без лишения и йо-йо ефект? Да, възможно е.

Наднорменото тегло е сериозен проблем на нашето съвремие, засягащ значителна част от населението.

отслабване

Въпреки че е наболяла тема и непрекъснато се говори и пише за него, правят се проучвания и се откриват все по-иновативни методи за намаляване на теглото, процентът на затлъстяло население расте.  Ако ви е омръзнало от спазването на изтощителни и убиващи мотивацията диети без дългосрочен ефект, а идеята да правите изтощителни упражнения не ви допада, то помнете, че отслабването не трябва да е мъчителен процес. За да бъде здравословно, то трябва да се случи постепенно, за да се избегне появата на йо-йо ефект. Повечето от нас знаят, че здравословното и успешно отслабване се базира на здравословна диета от природата и редовни физичеки упражнения.

Ако сте тези, които са изпробвали вече безброй методи за отслабване и търсят ефективен начин, с който да намалят теглото си, то съществува едно доста ефективно решение. Представете си, че има начин да отслабнете бързо и дълготрайно без да рискувате здравето си, докато се наслаждавате на една приятна ваканция в една от най-красивите планини в България – Пирин.

Можете да постигнете успешно отслабване без диети с помощта на Лъки Фит. Това е луксозна петзвездна клиника за отслабване и детокс и антистрес в Банско, гарантираща дълготрайно и бързо намаляване на  теглото без риск за здравето и йо-йо ефект. Помогнала е на голям брой хора да се отърват от излишните килограми безболезнено и лесно за кратък период от време. Но не е задължително да страдате от наднормено тегло, за да идете там. Клиниката предлага програми за хора с нормално тегло, които просто искат да постигнат детокс на организма, да повишат жизнения си тонус или просто да релаксират сред прекрасната пиринска природа. Клиниката включва пет по вид програми за здравословна редукция на теглото и детокс на организма, разработени от диетолог и те се провеждат под лекарски контрол. Програмите на клиниката включват балансиран здравословен хранителен режим разработен от диетолог, който не включва глад и лишения, както и комплексни и интензивни физически активности на открито, които носят гарантирано добри резултати.

Програмите включват 4 здравословни порции храна, прием на зеолит, пресен фреш и жива вода, ежедневни приятни физически активности в планината като лечебна и комбинирана гимнастика, китайски дихателни упражнения, йога, зумба, пилатес, пешеходни планински преходи с квалифициран водач, конна езда, народни танци, съобразени с нивото на физическа подготовка на всеки участник, както и различни масажи и спа процедури според целите на избраната програма. Всяка програма на клиниката включва хранителен режим с различен брой калории (1 100 кcal, или 1 400 кcal), в зависимост от индивидуалните телесни показания на пациента, като програмите Антистрес и Детокс например не включват ограничение в калориите и са подходящи за хора от всички възрасти. Здравословното меню на клиниката включва също ежедневен прием на пробиотици за нормализиране на чревната флора както и услугата хидроколон терапия.

 

Предлага се също и безплатна консултация с опитен кардиолог и общопрактикуващ лекар. Провеждат се безплатни специализирани прегледи с ехографски апарат за сърце, кардиограма и преглед с  апарат „Танита“ от последно поколение. Преди началото на програмата всеки участник трябва премине през медицински преглед за определяне на здравословното състояние и предписване на най-подходящата програма според нивото на затлъстяване. Общопрактикуващият лекар прави обща оценка на здравето на пациента и го информира за факторите, отговорни за повишаването на теглото му, а кардиологичният преглед дава информация за това каква степен на физическо натоварване е подходяща за пациента.

 

Другата полза от престоя в клиниката е, че всеки участник получава полезни съвети за това как да поддържа добрите резултати в отслабването след като напусне клиниката и научава здравословни ежедневни навици. По време на престоя си в клиниката всеки участник може да присъства на различни лекции, семинари организирани от клиниката, както и изготвяне на индивидуален хранителен режим за всеки участник от диетолог, който да следва след напускането на клиниката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *