Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако страдате от ишиас, използвайте тази рецепта за лечение

Болката при ишиас не е нещо, което трябва и може да бъде изтърпяно. Тя блокира почти долната половина на тялото


През последните години все повече хора страдат от неврологични заболявания. Пациентите често се оплакват от болка в областта на гърба, талията и задните части. Неприятните усещания могат да се спуснат и до краката. Ишиасът е много неприятно заболяване, свързано със схващане и възпаление на седалищния нерв в лумбосакралния ъгъл. Някои лекари наричат ​​това заболяване лумбосакрален радикулит или невралгия на седалищния нерв.

Неприятните усещания, които съпровождат болестта ишиас, могат да бъдат туширани с рецепти и средства от народната медицина. Днес ще ви дадем точно една такава ефективна рецепта за лечение на ишиас у дома. Тя не само помага да се отнеме болката, но при редовна употреба може и да ви отърве от заболяването ишиас.

Лечение на ишиас у дома

Атаката от ишиас обикновено е причинена от лезията на един или повече корени на лумбосакралния гръбначен мозък. Но това може да се дължи и на защипване на седалищния нерв в резултат на мускулен спазъм.

Кои са най-честите симптоми на това заболяване?

СИМПТОМИ НА ИШИАС

1. Остра болка в бедрата, която се усилва по време на седене.

2. Болка от стрелкащ характер, която се получава, когато се опитвате да се изправите.

3. Слабост в краката.

4. Остра болка при ходене или наклон на тялото.

Дори ако усетите само две от изброените си струва да отидете на лекар, за да се потвърди диагнозата. В края на краищата можете да започнете да лекувате заболяване, което нямате. И това не е много добро за здравето.

За да се отървете от ишиаса, ви съветваме да подготвите тази много полезна и ефективна напитка

  • 4 скилидки чесън
    200 мл. прясно мляко
    мед на вкус
    щипка куркума
    малко черен пипер

Изчистете чесъна и го нарежете наситно. Сложете го в подходящ съд и го залейте с млякото. Сложете на котлона. Щом сместа заври, махнете я. Щом се охлади достатъчно, добавете меда, куркумата и накрая черния пипер.

Използвайте тази напитка веднъж на ден и скоро ще забележите положителни промени. Този инструмент ще ви освободи от възпалението, както и ще предотврати появата на подуване. За най-добри резултати правете паралелно специална гимнастика или йога. Освен това можете да разтривате долната част на гърба си с хрян, горчив червен пипер, чесън или лук.

Пожелаваме ви здраве! Споделете рецептата за това ефективни средство, което помага при ишиас с приятелите си в социалните мрежи.

Източник: nashinervy.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *