Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

9-те съвета на д-р Андрю Тобайасъм: Хиляди хора отказаха цигарите благодарение на тях!

Как да откажем цигарите завинаги?

Цигарите – как да ги откажем?

В началото на всяка календарна година милиони хора по света си обещават, че никога повече няма да пушат. За съжаление малка част от тях наистина успяват да се откажат от вредния навик. Онези от тях, които са обърнали внимание на съветите на д-р Андрю Тобайасъм, обикновено постигат целта си.

Формулирани от американския лекар д-р Андрю Тобайасъм, следните практични съвети ще ви помогнат да се отървете от досадния навик – пушенето, стига наистина да желаете това.

цигарите
Как да откажем цигарите?

1. Определете си особен ден – оттам нататък ще спрете да пушите.

2. В навечерието на въпросния ден скрийте от очите си всички пепелници, запалки и други предмети, които ви напомнят за пушенето.

3. Ако излизате някъде, постарайте се да „забравите“ цигарите си. Да пушиш на аванта, е неудобно, нахално и уморително.

4. Определете си ден, когато ще си разрешите да запалите една цигара. Постепенно намалявайте дните на тези разрешени припалвания.

5. Ако непрекъснато ви се пуши, купете си цигари от марка, която не понасяте. Това ще затвърди желанието ви да се откажете.

6. Вие все пак сте запалили? Изпушете цигарата до половината или само две трети от нея. Нали в последната трета, която е най-близо до филтъра, са складирани в най-голямо количество никотин и канцерогенни вещества.

7. Никога не си купувайте цигари в стек, а по пакетче. Иначе все ще чакате да свърши стекът и все ще отлагате отказването.

8. Спортувайте. Физическите занимания и спортът много добре отвличат от пушенето.

9. Разхождайте се по-често. Излизайте сред природата със семейството, колегите и приятелите си. Това съвсем не е трудно и също ще ви помогне.

Източници:bonnylady.com,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *