Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Алопеция – вижте как руската Рапунцел пребори това заболяване!

Как се лекува алопеция? Руската Рапунцел разказва!

Ненапразно наричат Анастасия Сидорова „руската Рапунцел“. 23-годишната красавица има прекрасни коси и хиляди последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Анастасия Сидорова
Анастасия Сидорова

Интересен факт е, че когато е била на 18 години, Анастасия е страдала от алопеция – често срещана форма на косопад. Благодарение на решителността си обаче, тя не само е успяла да пребори това заболяване, но и да си „отгледа“ дълга и красива коса. Към днешна дата гривата й е дълга 106 см.

Анастасия Сидорова коса
Косата на Анастасия Сидорова е дълга 106 см
Анастасия Сидорова коса алопеция
Анастасия вече не страда от алопеция

„През 2013 година имах тежък проблем – косата ми започна да пада на кичури. Първоначално си помислих, че не е нещо сериозно и започнах да пия витамини. Изпих много опаковки, но резултатът беше нулев. Тогава си миех косата по 2 пъти на седмица, но изведнъж започна да става страшно мръсна още на втория ден. Разбира се, не я миех по-често, защото си мислех, че е вредно. Косата ми не растеше – беше с еднаква дължина месеци наред“, разказва Анастасия.

Анастасия
Анастасия има хиляди фенове в Инстаграм

Един ден рускинята решава, че е време да посети трихолог и след изследвания и курс на лечение успява да възстанови здравето на косата си.

Анастасия трихолог
Анастасия се интересува от трихология

След този случай Рапунцел започва да се интересува от трихология и дава полезни съвети на своите фенове в Инстаграм. Освен това тя работи като модел и активно се занимава със спорт.

Рапунцел
Руската Рапунцел използва специален шампоан със сулфати

За да е здрава и красива косата й, Анастасия използва специален шампоам със сулфати, както и креатинова маска. Винаги изчаква косите й да изсъхнат до около 60%, след което ги изсушава със сешоар. Всеки ден тя взима и омега 3 мастни киселини и витамин D.

Източници:womanhit.ru, Instagram

Пауър Ню Хеър – лосионът, който спира косопада!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *