Начало / Болести и лечение / МИГРЕНОН / MIGRENON


МИГРЕНОН / MIGRENON

Съдържа партенолид – стандартизиран екстракт от Tanacetum parthenium (моминска вратига)

Предназначение

мигренонКапсулите МИГРЕНОН, съдържащи течен висококачествен екстракт от лечебното растение Tanacetum parthenium, се препоръчват като натурално средство за терапия при мигрена. Основното въздействие на партенолида е върху гладката мускулатура и продукцията на серотонин. Продуктът – тип хранителна добавка, трябва да се приема при първите симптоми на мигрена; постига се облекчаване на болезнените състояния, намаляване интензивността и продължителността на болките. Предотвратява се прогресията на симптоми като гадене и повръщане, свързани с мигренозния пристъп. МИГРЕНОН е подходящ и за ревматични и менструални болки; може да се дава при температура.

Екстрактът партенолид се добива от лечебното растение чрез модерна вакуумна екстракция; продуктът се отличава с чистота и висока степен на съхраненост за ефективните природни съставки.

Как се приема

Стандартната доза МИГРЕНОН за възрастни е три пъти дневно по една капсула; приема се след хранене. При силно главоболие дневната доза може да се увеличи с една капсула.

МИГРЕНОН може да се дава и на деца, но само след лекарска консултация. Дневният прием е една или две капсули. Точната доза зависи от възрастта и характера на здравословния проблем; определя се от педиатър.

Капсулите се поглъщат цели, с вода. Ефектът от терапията настъпва след около 2-3 седмици. Често лечението с този продукт продължава до 6 месеца.

Възможни нежелани ефекти

МИГРЕНОН е натурален продукт и обикновено се приема без проблеми. Необходимо е да се провери с еднократен прием дали активната съставка не причинява алергична реакция.

Кога НЕ БИВА да се употребява

МИГРЕНОН не трябва да се използва за профилактика или лечение на мигрена, ако има данни за свръхчувствителност към партенолид.

Не се препоръчва прием на продукта при бременност и кърмене.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на МИГРЕНОН, които са с вредни последици за здравето на пациента.

МИГРЕНОН може да се приема едновременно с обезболяващи или други продукти за мигрена.

_________________________________________________

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 30 капсули

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*