Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Зайча стъпка и червено вино при болестта на Бюргер

Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене болният трябва да изпива по една кафена чашка от 50 грама настойка от корени от зайча стъпка:100 грама корени, наситно нарязани в 2 литра чисто червено натурално вино на тих огън се варят 30 минути, докато настойката остане наполовина. Като изстине се прецежда чрез изстискване.

Десет минути след настойката се изпива по една чашка от 75 грама отвара от агримония, волски език, еньовче, листа и цвят от ранилист, листа и цвят от зайча стъпка, маточина, мечо грозде, невен, пача трева, хмел, цариче-по 50 грама от всяка. От тази смес 2 пълни супени лъжици с прибавка на една чаена лъжичка зърна от червена хвойна се запарват с 500 грама вряща вода и на тих огън се вари 10 минути. Като изстине се прецежда.

Два часа след ядене се взема по една супена лъжица смес 500 грама течна гликоза или чист пчелен мед, 20 зелени листа от индрише, 20 ядки от кайсии, сладки бадеми, счукани в дървен хаван на кашица, 3 месести лимона, смлени на машинка за месо с корите, но без семките и по 10 грама валерианова тинктура и тинктура от глогов цвят.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *