Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Светлана споделя: „Стоп пейн“ премахна болката в кръста!

Много съм доволна от „Стоп пейн“, казва Светлана

Здравейте! Казвам се Светлана и съм от малко градче в Югозападна България. Майка съм на едно малко момченце и съм щастливо омъжена.

По време на бременността нямах никакви болежки, но няколко месеца след като родих, започнаха да се появяват силни болки в кръста. Дотогава носех бебето си в ергономична раница вместо в количка. Причините, както може би повечето майки биха се досетили, са неравните и неудобни тротоари. А и когато носите бебето в раница, винаги имате две свободни ръце – това определено улеснява много неща.

Стоп Пейн
Много съм доволна от „Стоп Пейн“

Тук искам да подчертая, че продължавам да работя от вкъщи, което означава, че поне 6 часа в денонощието съм на компютъра.

Спрях да нося бебето си в раница, но страшните болки в кръста ми не намаляха. Правех най-различни упражнения за кръста. Обиколих и лекарските кабинети… Ефектът обаче беше минимален и за кратко. Купувах си и най-различни мазила от аптеката, но без успех.

Един ден, докато ровех в интернет, случайно видях уреда „Стоп пейн“. Първото нещо, което винаги правя, след като си харесам нещо, е да видя отзивите. Те бяха доста и повечето положителни, което ме накара да се замисля дали да не пробвам и аз. След 10 минути вече бях поръчала и на следващия ден уредът пристигна с куриер на адрес. Още след първото използване усетих, че болката в кръста ми утихва. Бях много щастлива от този факт, защото след по-малко от седмица почти нямах никакви болки в кръста и спокойно можех да се навеждам и да танцувам заедно с бебето си.

Идват светли празници и определено ще поръчам още един за моята мила баба, която се оплаква от силни болки в коленете.

Сърдечни благодарности за този прекрасен уред! Препоръчвам „Стоп пейн“ на всички, които имат оплаквания!

Светлана

Повече за „Стоп пейн“ вижте ТУК или се обадете на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *